Γυναίκα στην Καλιφόρνια κατηγορείται ότι έπνιξε τα δύο παιδιά της στην μπανιέρα (vid)

Newsroom
Γυναίκα στην Καλιφόρνια κατηγορείται ότι έπνιξε τα δύο παιδιά της στην μπανιέρα (vid)
Όταν ο πατέρας επέστρεψε σπίτι από τη δουλειά του, η σύζυγος του είπε πως έκανε στα παιδιά κακό. Τα αναζήτησε και τα βρήκε αναίσθητα μέσα στη γεμάτη νερό μπανιέρα.

Στη σύλληψη της 26χρονης Κόρτνεϊ Γουίλιαμς προχώρησε η αστυνομία της Καλιφόρνια με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας! Πιο συγκεκριμένα, η Γουίλιαμς κατηγορείται πως έπνιξε τους δύο γιους της, ηλικίας πέντε μηνών και δυόμιση ετών στην μπανιέρα του σπιτιού τους.

Όπως ανακοίνωσε ο σερίφης, οι Αρχές κλήθηκαν από επέστρεψε ο σύζυγος της από τη δουλειά του το μεσημέρι και όταν αναζήτησε τα παιδιά, εκείνη του είπε πως τους έκανε κακό. Ο πατέρας έψαξε σε όλο το σπίτι και βρήκε τους δύο γιους τους, όπως ανέφερε: «Χωρίς τις αισθήσεις τους μέσα σε μια μπανιέρα γεμάτη με νερό». Ακολούθως κάλεσε την αστυνομία.

Ίδια εικόνα αντίκρισαν και οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σπίτι. Παρά τις πρώτες βοήθειες που δόθηκαν στα δύο μικρά παιδιά, δεν κατάφεραν να ανακτήσουν τις αισθήσεις τους, με την αστυνομία να κάνει λόγο για «σκόπιμο πνιγμό».

«Η τραγική απώλεια του πέντε μηνών Χόλντεν και του δυόμιση ετών αδερφού του, Ρόνιν έχει συγκλονίσει το αστυνομικό τμήμα και όλη την κοινότητα», ανέφερε ο σερίφης Γουέντελ Άντερσον που πρόσθεσε: «Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε την θλίψη που νιώθουμε για την οικογένεια αυτή τη στιγμή».

Γειτόνισσα της οικογένειας που είδε τη σύλληψη της Κόρτνεϊ Γουίλιαμς, είπε στους δημοσιογράφους: «Ήταν ανέκφραστη, ούτε δάκρυα, ούτε τίποτα».

Η έρευνα για τα κίνητρα της δολοφονίας βρίσκεται σε εξέλιξη…