Δικηγόρος της Πισπιρίγκου για εκταφή του τάμπλετ: «Η Ρούλα εξέφρασε την έκπληξή της, αλλά δεν έχει καμία αντίρρηση» (vid)

Newsroom
Δικηγόρος της Πισπιρίγκου για εκταφή του τάμπλετ: «Η Ρούλα εξέφρασε την έκπληξή της, αλλά δεν έχει καμία αντίρρηση» (vid)
Ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου τόνισε πως η κατηγορούμενη αρχικά εξεπλάγην με την εκταφή του τάμπλετ, ωστόσο δεν έχει καμία αντίρρηση.

O ένας από τους δικηγόρους της 33χρονης κατηγορούμενης, Ρούλας Πισπιρίγκου, μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Live News», δήλωσε πως η πελάτισσά του επιθυμεί να βοηθήσει τις ανακριτικές Αρχές προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία έρευνας των ηλεκτρονικών συσκευών που βρέθηκαν στο σπίτι.

Ο Κωνσταντίνος Ζάρδας τόνισε αρχικά: «Είναι θα έλεγα σχετικά ψύχραιμη, ζήτησε να ενημερωθεί από εμάς για την εξέλιξη της κατάστασης, ρώτησε να μάθει ποιες καινούριες ανακριτικές πράξεις έχουν γίνει, ποιοι έχουν καταθέσει, εάν έχουμε πάρει το υλικό που έχουμε ζητήσει εμείς. Ότι δηλαδή αν το νοσοκομείο έχει προμηθευτεί κεταμίνη, αν την έχει χορηγήσει και σε ποιον. Αυτό δεν έχει συμβεί ακόμη. Την ενημερώσαμε για τις καινούριες καταθέσεις που υπάρχουν και τα επόμενα βήματα της υπεράσπισης».

Παράλληλα εξήγησε πως «ειδικός ψυχολόγος δεν είμαι. Εγώ είδα έναν άνθρωπο ο οποίος απλά εκφράζει το παράπονό του για το γεγονός ότι βρίσκεται στην φυλακή. Δεν το περίμενε ότι θα προφυλακιστεί. Είναι σε ταραχή γι' αυτό το γεγονός...».

Για το tablet

Αναφορικά με την εκταφή του tablet o δικηγόρος επισήμανε πως η πελάτισσά του «δεν έχει καμία αντίρρηση, αντιθέτως θα συνδράμει όπως μπορεί στις ανακριτικές Αρχές, όσον αφορά την έρευνα των κινητών και των τάμπλετ. Η ίδια θα δώσει στην κυρία ανακρίτρια κάποιους κωδικούς PIN, προκειμένου να επιταχυνθεί η διαδικασία της εύρεσης των όποιων στοιχείων... Εξέφρασε την έκπληξή της μονάχα, αλλά δεν έχει καμία αντίρρηση, ούτε κάτι να φοβηθεί», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζάρδας.

Σε ό,τι αφορά τον Μάνο Δασκαλάκη, ο δικηγόρος είπε πως στην κάταθεσή του ο πατέρας περιγράφει την 33χρονη ως μία μητέρα υποδειγματική, υπερπροστατευτική και όλοι έχουν να πουν το καλύτερο για εκείνη.

«Το περιεχόμενο της κατάθεσής του είναι υπερασπιτικό, ενώ αναγράφεται ως κατάθεση μάρτυρα κατηγορίας» τόνισε.