Κατερινόπουλος: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ», η απάντησή του στις φήμες για υποψηφιότητά του (aud)

Newsroom
Κατερινόπουλος: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ», η απάντησή του στις φήμες για υποψηφιότητά του (aud)
Ο Θανάσης Κατερινόπουλος απάντησε στο ερώτημα αν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές και τόνισε πως ήταν, είναι και θα είναι ΠΑΣΟΚ.

Ο Ταξίαρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Αστυνομίας Θανάσης Κατερινόπουλος, είναι ένας από εκείνους που έχουν κάνει σημαντικές αποκαλύψεις σε θέματα που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο, όπως αυτή της Πάτρας.

Μάλιστα φήμες τον θέλουν να είναι υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ στις επόμενες εκλογές καθώς η δημοτικότητά του έχει ανέβει κατά πολύ, ειδικά το τελευταίο διάστημα.

Άλλωστε το όνομά του, είναι στα πρώτα trends στα social media κάθε φορά που διατυπώνει μια άποψη, σχετικά με τα θέματα όπως της Πάτρας ή την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν.

Ο ίδιος μιλώντας στον Antenna Star 103.5, απάντησε για τις φήμες που τον θέλουν να είναι υποψήφιος, ενώ τόνισε πως είναι ΠΑΣΟΚ.

«Ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ. Με λένε Θανάση Κατερινόπουλο, δεν ξέρω τίποτα, δεν γνωρίζω τίποτα και δεν ξέρω τι θα κάνω, ειλικρινά. Ας μου προτείνουν πρώτα, να το συζητήσουμε, να το σκεφτούμε. Δεν το βλέπω και εύκολο, να αποφασίσω κάτι τέτοιο» δήλωσε στον Antenna Star 103.5 και την εκπομπή «Μαζί» του Παρασκευά Μάζη.

Για το αν έχει γίνει κάποια κουβέντα με το κόμμα απάντησε: «Κουβέντες γίνονται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, εξημέρωσης και αποχαύνωσης, συγγνώμη για την έκφραση. Σε εμένα δεν έχουν γίνει και δεν ξέρω αν θα γίνουν τι θα αποφασίσω. Έχει τόσους καλούς υποψήφιους εκεί η Αιτωλοακαρνανία που η παρουσία η δική μου περιττεύει. Άλλωστε κρίθηκα το 2009 και εκλέχτηκαν πολύ καλύτεροι από εμένα, αλλά δυστυχώς βρίσκονται σε άλλα κόμματα σήμερα. Ε αυτοί που τους ψήφισαν τότε, ας τους ξαναψηφίσουν και τώρα. Δεν θα διεκδικήσω μάλλον την ψήφο τους» ξεκαθάρισε.

«Μιλάμε για την Αιτωλοακαρνανία. Εγώ από εκεί κατάγομαι. Εκεί γεννήθηκα, εκεί μεγάλωσα. Δεν έχω καμία πρόταση. Ό,τι γράφεται και λέγεται είναι προφανώς αποκυήματα φαντασίας κάποιων ή σκόπιμες διαρροές. Θέλω να πω μια μεγάλη καλημέρα στους συμπατριώτες μου. Γιατί αγαπάω τον τόπο μου, πάντα τον αγαπούσα... », κατέληξε.