Τρία παιδιά ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια στον Άγιο Παντελεήμονα: Συνελήφθη η μητέρα και ο σύντροφός της

Newsroom
Τρία παιδιά ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια στον Άγιο Παντελεήμονα: Συνελήφθη η μητέρα και ο σύντροφός της
Καταγγελία στο Χαμόγελο του Παιδιού για τρία παιδιά, μεταξύ τριών και εννέα ετών, που βρέθηκαν να ζουν υπό συνθήκες «φρικτής παραμέλησης».

Μια τραγική ιστορία, αποκαλύφθηκε στον Άγιο Παντελεήμονα, στο κέντρο της Αθήνας, μετά από ανάρτηση του «Χαμόγελου του Παιδιού». Όπως αναφέρει στην καταγγελία του το «Χαμόγελο του Παιδιού», τα τρία παιδιά μεταξύ τριών και εννέα ετών βρέθηκαν να ζουν υπό συνθήκες «φρικτής παραμέλησης».

«Ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια και μάλλον έχουν πληγές από αυτά», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του Οργανισμού.

«Πρόκειται για τρία παιδιά ελληνικής καταγωγής. Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, κακοποιούσε και τον πατέρα. Έπειτα από καταγγελία, τα παιδιά μεταφέρθηκαν με εντολή της Εισαγγελίας στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα. Οι άνθρωποι του Χαμόγελου του Παιδιού μεταφέρουν αυτή τη στιγμή τα παιδιά σε νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους και να λάβουν τις πρώτες βοήθειες» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.

Συνελήφθησαν η μητέρα και ο σύντροφός της

Άμεσα ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ανηλίκων και στην συνέχεια η 30χρονη μητέρα και ο σύντροφος της συνελήφθησαν. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 54χρονος προσπάθησε να αντιδράσει , ωστόσο δεν κατάφερε να διαφύγει. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, σωματική βλάβη και εξύβριση.

Τα τρία παιδιά οδηγήθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων για να υποβληθούν σε προληπτικό έλεγχο.