Αφού απείλησε με μαχαίρι πελάτες και προσωπικό σε εμπορικό κέντρο… έπεσε σαν σακί από taser (vid)

Newsroom
Αφού απείλησε με μαχαίρι πελάτες και προσωπικό σε εμπορικό κέντρο… έπεσε σαν σακί από taser (vid)
Μια γυναίκα στο Ορλάντο μπήκε με… τούβλο στο εμπορικό κέντρο και στη συνέχεια πήρε ένα μαχαίρι που ήταν προς πώληση. Ιδιαίτερα πλούσιο το ποινικό της μητρώο.

Ιδιαίτερα τρομακτικό είναι το βίντεο με τα πλάνα που έρχονται από body cam ενός αστυνομικού στο Ορλάντο, ο οποίος ακινητοποιεί μια 32χρονη γυναίκα που απειλεί προσωπικό και πελάτες σε εμπορικό κέντρο με ένα μαχαίρι.

Ο αστυνομικός, αφού την πρόσταξε να πετάξει το μαχαίρι, αλλά η 32χρονη δεν υπάκουσε, στη συνέχεια την σημάδεψε με το taser (συσκευή ηλεκτροσόκ) για να την ακινητοποιήσει.

Στο βίντεο φαίνεται η γυναίκα να πέφτει σαν… σακί κάτω, μην έχοντας καταλάβει τι έχει γίνει και χάνοντας για λίγο τις αισθήσεις της. Αφού ήταν ξαπλωμένη στο έδαφος συνελήφθη.

Οι ντετέκτιβ έμαθαν αργότερα ότι η γυναίκα φέρεται να είχε πάρει περίπου 4 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης, ενώ ανακάλυψαν στη συνέχεια πως ο ποινικός της φάκελος ήταν ιδιαίτερα πλούσιος, καθώς είχε ποινικό μητρώο σε πολλές κομητείες της Φλόριντα, το οποίο περιλαμβάνει κατηγορίες για διάρρηξη, υλικές ζημιές, επίθεση με θανατηφόρο όπλο, απαγωγή, αλλά και μια σειρά αδικημάτων που σχετίζονται με ναρκωτικά.

2

Το γραφείο του σερίφη δήλωσε ότι η έρευνά του αποκάλυψε πως η γυναίκα μπήκε στο εμπορικό Walmart κρατώντας ένα τούβλο και άρχισε να απειλεί πελάτες: «Στη συνέχεια εντόπισε ένα μαχαίρι που ήταν προς πώληση και άρχισε να ανοίγει συσκευασίες και να απειλεί προσωπικό και πελάτες».