Απίστευτο: Ακουστικά έσωσαν gamer από αδέσποτη σφαίρα!

Newsroom
Απίστευτο: Ακουστικά έσωσαν gamer από αδέσποτη σφαίρα!
Τα ακουστικά για παιχνίδια της Razer τού έσωσαν τη ζωή, καθώς όπως τα φορούσε μια αδέσποτη σφαίρα χτύπησε σε αυτά, την ώρα που τα φορούσε στο κεφάλι.

Μία απίστευτη και συνάμα τρομακτική ιστορία μοιράστηκε ένας gamer με το ψευδώνυμο Enough_Dance_956 σε ένα chat όπου συζητούσαν για τα προϊόντα gaming της Razer.

Ο Enough_Dance_956 ανέφερε πως τα ακουστικά για παιχνίδια της Razer τού έσωσαν τη ζωή, καθώς όπως τα φορούσε μια αδέσποτη σφαίρα- που πέρασε από το παράθυρο του- χτύπησε σε αυτά και τον προστάτευσαν.

2

Πόσταρε μάλιστα και τη φωτογραφία με τα ακουστικά, τα οποία έχουν τρύπα και από μέσα φαίνεται ένα σίδερο, που αυτό κατά πάσα πιθανότητα του έσωσε τη ζωή.

2

«Η Razer έσωσε τη ζωή μου» έγραψε αρχικά ο Enough_Dance_956 και συμπλήρωσε: «Το πρωί της Τετάρτης στις 10:30 π.μ. μια αδέσποτη σφαίρα πέρασε από το παράθυρό μου και χτύπησε τα ακουστικά της Razer πάνω στο κεφάλι μου. Είμαι 18 ετών. Δεν μπορώ καν να φανταστώ τον πόνο που θα είχαν περάσει η οικογένειά μου και οι φίλοι μου».

2

2

Ο Enough_Dance_956 ανέφερε μάλιστα πως ψάχνει κάποιον εκπρόσωπό από την Razer για «να τον ευχαριστήσω με όλη μου την καρδιά» και για το γεγονός ότι αυτά τα ακουστικά είναι φτιαγμένα από στιβαρά υλικά.

Κάποιος όμως, που ισχυρίστηκε πως είναι εκπρόσωπος της εταιρείας για gaming του έγραψε: «Η οικογένεια της Razer είναι πολύ χαρούμενη που ξέρει ότι είσαι ασφαλής!».

Πάντως επιβεβαιώθηκε πως η Razer είναι ενήμερη για το τρομακτικό περιστατικό.