Μάνος Δασκαλάκης: «Πήγαμε την Τζωρτζίνα στο γραφείο τελετών, άφησε στην Μαλένα ένα αρκουδάκι»

Newsroom
Μάνος Δασκαλάκης: «Πήγαμε την Τζωρτζίνα στο γραφείο τελετών, άφησε στην Μαλένα ένα αρκουδάκι»
Ο Μάνος Δασκαλάκης στην πρώτη μεγάλη του συνέντευξη απάντησε σε όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μετά την σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Το πρώτο μέρος της συνέντευξης που έδωσε στον Πέτρο Κουσουλό ο Μάνος Δασκαλάκης, δημοσίευσε το ereportaz, με τον σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου να αναφέρεται σε πολλά από όσα έχουν δει φως της δημοσιότητας για την ζωή του, την ίδια την κατηγορούμενη, τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, αλλά και την σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού.

«Είναι κάτι που δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα. Δεν μου πέρασε από το μυαλό οτι μια μάνα μπορεί να κάνει κακό στα δικά της παιδιά. Ειδικά για μία γυναίκα που δεν είχε δώσει δικαίωμα. Αδυνατώ να το πιστέψω ακόμα», τόνισε αρχικά, απαντώντας σε ερώτηση για την αντίδρασή του μετά την σύλληψη της 33χρονης, ενώ αναφορικά με τα όσα είπε για εμπλοκή δική του και του πατέρα του, ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.

Στη συνέχεια, σχετικά το αν είχε επικοινωνία με την Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την σύλληψή της, τόνισε οτι τον πήρε η ίδια, η οποία του ζήτησε να την επισκεφτεί: «Μου ζήτησε να πάω να την δω. Της είπα οτι δεν πρόκειται να πάω. Δεν αισθάνομαι καλά να την δω. Δεν γίνεται».

Μάλιστα, αναφορικά με τις κατηγορίες της μητέρας της 33χρονης πως ήταν εξαφανισμένος, ξεκαθάρισε: «Η ίδια δεν με πήρε ποτέ, μίλαγα με την αδελφή της. Τους είπα από την αρχή οτι είναι δύσκολη η θέση μου, αδυνατώ να το πιστέψω πως έχει κάνει αυτό», λέγοντας πως αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός οτι υπήρχαν ιατρικές αποφάσεις που δεν άφηναν να εννοηθεί κάτι τέτοιο».

Μεταξύ των ερωτήσεων που του έγιναν δεν θα μπορούσαν να λείψουν και αυτές για τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς τους, με τον Μάνο Δασκαλάκη να ξεκαθαρίζει πως ούτε το σπίτι έχει στο όνομά του, ούτε λεφτά πήραν από τη συγκεκριμένη γυναίκα.

Αμέσως μετά άρχισε να αναφέρεται στα τρία του παιδιά, με την Τζωρτζίνα να αποτελεί την μεγάλη του αγάπη: «Για την Τζωρτζίνα έδινα τα πάντα. Ήταν ο έρωτας της ζωής μου. Ήταν το παιδί μου, το μεγάλωσα από μωρό. Έγινα πατέρας από αυτό το παιδί. Έγινα άνδρας από αυτό το παιδί. Δεν περίμενα οτι θα το φτάσω 9 χρονών και θα μάθω κάτι τέτοιο. Έκανε ότι έκανε ο πατέρας του, ποδόσφαιρο, τραγούδια μαζί... Όχι οτι δεν αγαπούσα τα άλλα μου παιδιά, αλλά το συγκεκριμένο παιδί με μεγάλωσε, με έκανε άνδρα», ενώ στη συνέχεια την σκυτάλη πήρε η γέννηση της Μαλένας, αναφέροντας πως έζησε την απώλειά της. Τόσο αυτός, όσο και η Τζωρτζίνα, η οποία αποκάλυψε πως είχε ζητήσει να την δει μία τελευταία φορά, για αυτό και την πήγαν στο γραφείο τελετών πριν την κηδεία. Η μικρή όμως δεν την πλησίασε και της άφησε ένα αρκουδάκι...

Μετά ήρθε η γέννηση της Ίριδας, με την οποία η Τζωρτζίνα χάρηκε πάρα πολύ, όμως ακολούθησε νέα απώλεια. Τη στιγμή εκείνη η Ρούλα ήταν σπίτι με την αδελφή της και την μικρή, η οποία σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, έλεγε: «Μην μου την πάρεις και αυτή».

Δείτε το video με το πρώτο μέρος της συνέντευξης