Βία από αστυνομικούς σε βάρος συμμαθητή τους, καταγγέλλουν μαθητές του ΕΠΑΛ Μεσολογγίου (vid)

Newsroom
Βία από αστυνομικούς σε βάρος συμμαθητή τους, καταγγέλλουν μαθητές του ΕΠΑΛ Μεσολογγίου (vid)
Για αντίσταση κατά της αρχής προσήχθη στην αστυνομία ο 17χρονος μαθητής του ΕΠΑΛ Μεσολογγίου σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Αστυνομική βία καταγγέλλουν μαθητές του ΕΠΑΛ Μεσολογγίου σε βάρος συμμαθητή τους, σε περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα (4/4) το πρωί, όπως αναφέρει το aixmi-news.gr.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από το συγκεκριμένο σχολείο, αστυνομικοί χτύπησαν 17χρονο μαθητή, επειδή διαμαρτυρήθηκε για το πρόστιμο που επιχείρησαν να επιβάλλουν σε νεαρό έξω από το σχολείο, ο οποίος είχε κάνει κάποια παράβαση με το δίκυκλο που οδηγούσε.

Όπως αναφέρουν μέχρι στιγμής οι πληροφορίες από την μαθητική κοινότητα, ο 17χρονος βγήκε έξω από την περίφραξη του σχολείου για να υποστηρίξει τον φίλο του.

Εκεί πιθανώς έγινε κάποια έντονη συζήτηση με τους αστυνομικούς, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν στο περιπολικό και τον χτύπησαν.

Άλλοι μαθητές εκείνη την ώρα κατέγραφαν με τα κινητά τους τηλέφωνα την σκηνή.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες ο νεαρός παραδέχθηκε ότι και ο ίδιος αντιστάθηκε αλλά και ότι δέχθηκε επίθεση από αστυνομικούς, αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ.

Από την πλευρά της αστυνομίας δεν υπάρχει ακόμη ενημέρωση.