Στην ανακρίτρια με προπηλακισμούς και βρισιές η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Π%υτ@ν@, βρωμι@ρ@» (vid)

Newsroom
Στην ανακρίτρια με προπηλακισμούς και βρισιές η Ρούλα Πισπιρίγκου: «Π%υτ@ν@, βρωμι@ρ@» (vid)
Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Με ισχυρότατη αστυνομική δύναμη έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου. Κατά τη μεταγωγή της είχε συνεχώς σκυμμένο το κεφάλι της και άκουγε τις ύβρεις του πλήθους, που της φώναζε: «δολοφόνισσα», «βρωμιάρα», «που@@@@α», «ψόφα», «έχεις σκοτώσει και τα άλλα παιδιά; Γιατί;».

Η κατηγορουμένη για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της Τζωρτζίνας οδηγήθηκε στο γραφείο της 18ης τακτικής ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθεί για όσα της καταλογίζονται.

Η κατηγορουμένη συνοδευόμενη από τους δύο δικηγόρους της, αναμένεται ενώπιον της δικαστικής λειτουργού να αρνηθεί όσα της καταλογίζονται στην πολυσέλιδη δικογραφία που σχηματίζεται για τον θάνατο της 9χρονης.

Η 33χρονη που συνοδευόταν από ισχυρή αστυνομική δύναμη, δέχθηκε ισχυρότατες λεκτικές επιθέσεις από πολίτες που βρίσκονταν στα δικαστήρια, ενώ λίγο πριν μπει στο κτίριο που βρίσκεται το γραφείο της ανακρίτριας, κάποιοι κινήθηκαν σε βάρος της με σκοπό να την προπηλακίσουν. Στο περιστατικό παρανέβησαν άμεσα άνδρες των ΜΑΤ και έληξε το περιστατικό.