Μεξικάνα ακύρωσε τον γάμο της όταν βρήκε κρυφό φάκελο στον υπολογιστή του αρραβωνιαστικού της (vid)

Newsroom
Μεξικάνα ακύρωσε τον γάμο της όταν βρήκε κρυφό φάκελο στον υπολογιστή του αρραβωνιαστικού της (vid)
Ετοιμαζόταν να κάνει μια νέα αρχή αλλά μια ανακάλυψη της «γκρέμισε» τα όνειρα.

Μια Μεξικάνα που ήταν έτοιμη να παντρευτεί «τίναξε» τον γάμο της στον αέρα έπειτα από μια σοκαριστική ανακάλυψη στον υπολογιστή του συντρόφου της. Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο TikTok η 25χρονη Μαρία, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της το πως κατέρρευσε ο κόσμος της, όταν βρήκε ένα φάκελο στον υπολογιστή της δουλειάς του πρώην πλέον συντρόφους της. Και όλα αυτά λίγους μήνες πριν τον γάμο τους.

«Φανταστείτε να είστε αρραβωνιασμένοι, τρεις μήνες πριν από τον γάμο των ονείρων σας έχοντας στείλει προσκλητήρια και μια Πέμπτη να ανακαλύψετε ότι ο αρραβωνιαστικός σας έκρυβε έναν φάκελο με ακατάλληλες φωτογραφίες των αδελφών σας και των συναδέλφων του», είπε η Μαρία στο βίντεο.

@lifebymaria everything done in the dark comes to light #breakup #breakuptiktok #healing #healingtiktok #exfiancé #brokenengagement #relationships #fyp ♬ to that one person - <3

Από τη μέρα που ανέβασε το βίντεο στο TikTok έχει γίνει viral με περισσότερες από 720.000 προβολές. Στη συνέχεια έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την ιστορία της. «Με βοηθούσε να κάνω μια αίτηση για δουλειά επειδή ο δικός μου υπολογιστής δεν λειτουργούσε. Κατέβασε το βιογραφικό μου στον υπολογιστή της εργασίας του και στη συνέχεια πήγε στον φάκελό για να βρει το κατεβασμένο αρχείο. Όταν έκανε άνοιξε τον φάκελό του, είδα φωτογραφίες με τις αδελφές μου και άλλα άτομα».

@lifebymaria his response was all the closure I needed #brokenengagement #healingjourney #healingtok #breakup #breakuptiktok #exfiancé #relationships #exboyfriend #fyp ♬ original sound - unhaving ;

«Τότε μου παραδέχθηκε ότι θα τις κοιτούσε στη δουλειά του και θα τις φανταζόταν γυμνές επειδή βαριόταν. Καταδίωκε τις αδελφές μου στο διαδίκτυο, έπαιρνε φωτογραφίες τους από Instagram και ήθελε να τις χρησιμοποιεί για πονηρό σκοπό», αποκάλυψε η 25χρονη.

Πολλοί ακόλουθοί της έμειναν σοκαρισμένοι από την ιστορία της Μαρίας και προσπάθησαν με τα σχόλιά τους να την στηρίξουν. «Καλύτερα τώρα από ένα μελλοντικό διαζύγιο. Σώθηκες», της έγραψε κάποιος. «Δεν έσωσες μόνο τον εαυτό σου, αλλά και τους υπόλοιπους», σχολίασε κάποιος άλλος.