«Πέντε απόπειρες ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας την παραμονή του θανάτου της» (vid)

Newsroom
«Πέντε απόπειρες ανθρωποκτονίας της Τζωρτζίνας την παραμονή του θανάτου της» (vid)
Την ίδια στιγμή συνεχίζονται οι έρευνες για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, των δύο άλλων παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα.

Πέντε απόπειρες ανθρωποκτονίας της μικρής Τζωρτζίνας, σε διάστημα μόλις 13 ωρών, φέρεται να επιχείρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η 9χρονη, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος: «Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα και τα στοιχεία της δικογραφίας, παρουσιάζεται και η χρονική σειρά με την οποία η Πισπιρίγκου φέρεται να έχει χορηγήσει μικρότερες δόσεις κεταμίνης την προηγουμένη του θανάτου της, δηλαδή στις 28 Ιανουαρίου του 2022.

Συγκεκριμένα, στις 11πμ το παιδί παρουσιάζει το πρώτο επεισόδιο με ταχυκαρδία και άλλα συμπτώματα για τουλάχιστον 3,5 λεπτά, περίπου 25 λεπτά αργότερα στις 11.25πμ παρουσιάζει παρόμοιο επεισόδιο διάρκειας 1,5 λεπτού με αυτόματη λύση, την ίδια ημέρα στις 2.30μμ καταγράφεται ένα ακόμα επεισόδιο για τρία λεπτά με αυτόματη λύση, και υπάρχουν και δύο ακόμα, στις 6.30μμ διάρκειας 1,5 λεπτού, και τα μεσάνυχτα της ίδιας ημέρας 1,5 λεπτού με αυτόματη ύφεση, χωρίς να παρουσιάσει επιληπτική δραστηριότητα.

Η χαριστική βολή ουσιαστικά στο παιδί, με 6,5mg ανά mL αίματος, δόθηκε στις 2.28μμ στις 29 Ιανουαρίου 2022. Όταν οι νοσηλευτές βρίσκουν τη μικρή Τζωρτζίνα απνοϊκή μέσα στο θάλαμό της με 32 σφύξεις ανά λεπτό. Μετά από πάνω από 1 ώρα και 20 λεπτά ΚΑΡΠΑ, το παιδί δυστυχώς καταλήγει».

Μελετάει προσεκτικά τη δικογραφία

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η κατηγορούμενη διαβάζει συνεχώς τους ιατροδικαστικούς φακέλους της Τζωρτζίνας, αλλά και τη δικογραφία, προκειμένου να είναι πλήρως ενημερωμένη και να προετοιμάσει τις απαντήσεις που θα κληθεί να δώσει στην ανακρίτρια.