Πάνος Σόμπολος: «Το βιβλίο που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου το είχα παρουσιάσει στην Πάτρα» (vid)

Newsroom
Πάνος Σόμπολος: «Το βιβλίο που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου το είχα παρουσιάσει στην Πάτρα» (vid)
Όλα τα βιβλία του αστυνομικού ρεπόρτερ παρουσιάστηκαν στην Πάτρα. 

Ο Πάνος Σόμπολος μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» του MEGA για το βιβλίο του, που βρέθηκε στο σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου και έδωσε τη δική του εκτίμηση αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας.

«Μία επιτομή του εγκλήματος έκανα με αυτά τα βιβλία, παρουσιάζοντας πώς κυμάνθηκε το έγκλημα στα 41μιση χρόνια που εγώ υπηρέτησα στον τομέα της δημοσιογραφίας, στο αστυνομικό ρεπορτάζ», ανέφερε ο έμπειρος δημοσιογράφος.

Όλα τα βιβλία του Πάνου Σόμπολου παρουσιάστηκαν στην Πάτρα. Όπως θυμάται ο ίδιος στην εκδήλωση της παρουσίασης υπήρχε πάρα πολύς κόσμος και «δεν αποκλείεται να ήταν η κυρία Πισπιρίγκου» επισήμανε.

Ερωτηθείς για τον τίτλο που θα έβαζε εάν έγραφε ένα βιβλίο για την ιστορία της Πάτρας, ο δημοσιογράφος απάντησε: «Το έγκλημα του αιώνα».

«Παιδοκτονίες έχουμε καλύψει αρκετές, σε όλη την Ελλάδα, είτε το σκότωσε η μάνα, είτε και οι δύο γονείς, αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βιώνουμε τώρα και με αυτά που όπως δείχνουν τα πράγματα, θα βιώσουμε τις επόμενες μέρες και εβδομάδες» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σόμπολος.

Ολοκληρώνοντας, ο δημοσιογράφος εκτίμησε πως όσο εξελίσσεται η έρευνα θα μας αφήνει ακόμα περισσότερο άναυδους και επισήμανε πως μέσω των βιβλίων του αφήνει πάντοτε θετικά μηνύματα και σε καμία περίπτωση δεν διδάσκει το πώς γίνεται ένα έγκλημα.