Απίστευτη γιαγιά έβαλε όρους για την κηδεία της: «Μεθύστε και μην αφήσετε να έρθει η Μπέρθα» (vid)

Newsroom
Απίστευτη γιαγιά έβαλε όρους για την κηδεία της: «Μεθύστε και μην αφήσετε να έρθει η Μπέρθα» (vid)
Τρεις όρους για την κηδεία της έβαλε η απίθανη γιαγιά από το Κονέκτικατ, η οποία έχει 3.9 εκατομμύρια ακόλουθους στο TikTok.

Αν και τους περισσότερους (μας) τρομάζει μόνο η σκέψη του θανάτου, εν τούτοις, μια γιαγιά από το Κονέκτικατ των ΗΠΑ, όχι απλά είναι εξοικειωμένη με την ιδέα, αλλά έβαλε και τρεις όρους για την κηδεία της.

Η 92χρονη Λίλιαν Ντρόνιακ, «ανέβασε» ένα βίντεο στο TikTok της (στο οποίο έχει-κρατηθείτε- 3.9 εκατομμύρια ακόλουθους) βάζοντας τρεις όρους για την κηδεία της.

Τι ζητάει λοιπόν; Ο πρώτος βασικός όρος είναι ότι θέλει οι άνθρωποι να κλαίνε για εκείνη… αλλά όχι πολύ. «Μην κοροϊδεύεις τον εαυτό σου», είπε ειρωνικά στο βίντεο. Επομένως ας κλάψουν αλλά αν δεν βγαίνει καλό να είναι να σταματήσουν και όχι να το κάνουν για τα μάτια του κόσμου.

@grandma_droniak it wont be any time soon but dont forget it #funeral #grandma #rules #dontcry #funeralservices #wake #greenscreen ♬ original sound - grandma_droniak

Ο δεύτερος όρος είναι ότι θέλει μια τελετή ανοιχτή σε όλους… εκτός από μια γυναίκα που ονομάζεται Μπέρθα: «Μην την αφήσετε να μπει» είναι η ρητή εντολή της, ωστόσο δυστυχώς δεν εξηγεί γιατί δεν είναι στη λίστα καλεσμένων και τι έχει συμβεί ανάμεσά τους. Πάντως κατηγορηματικά δεν την θέλει (Sorry Μπέρθα)!

Ο τελευταίος όρος της είναι: Ας είναι λυπημένοι όσοι παρευρεθούν στην κηδεία, αλλά μετά… να πάνε να μεθύσουν: «Πιείτε ένα και για μένα» είπε η απίθανη Λίλιαν, στην οποία ευχόμαστε να τα χιλιάσει!