Σοκάρει μαρτυρία γιατρού: «Όταν πέθανε η Τζωρτζίνα, η Ρούλα τηλεφώνησε αμέσως σε ιατροδικαστή» (vid)

Newsroom
Σοκάρει μαρτυρία γιατρού: «Όταν πέθανε η Τζωρτζίνα, η Ρούλα τηλεφώνησε αμέσως σε ιατροδικαστή» (vid)
Γιατρός του Νοσοκομείου Παίδων μίλησε για την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν πέθανε η Τζωρτζίνα.

Συγκλονίζει η η κατάθεση ενός εκ των γιατρών του Νοσοκομείου Παίδων, όπου η 9χρονη Τζωρτζίνα άφησε την τελευταία της πνοή, με τη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου, να έχει συλληφθεί για τη δολοφονία της.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, παρουσίασε όσα κατέθεσε ο γιατρός για το μοιραίο μεσημέρι της 29ης Ιανουαρίου, όταν η 33χρονη πληροφορήθηκε τον θάνατο της μεγαλύτερης από τις τρεις κόρες της. Τη στιγμή που ανακοίνωσαν στη μητέρα ότι η 9χρονη κόρη της δεν ήταν πια στη ζωή, εκείνη βγήκε από το δωμάτιο του εντατικολόγου και μετέβη στο γραφείο των γιατρών, οι οποίοι της ανέλυσαν τι ακριβώς συνέβη και πώς το παιδί έχασε τη ζωή του.

Ο γιατρός του Νοσοκομείου «Παίδων» περιέγραψε στην κατάθεση του, την αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου: «Όταν έβγαινε έξω μου έκανε εντύπωση ότι ήταν ψύχραιμη, απαθής και δεν έκλαψε καθόλου. Η αντίδρασή της δεν ήταν καθόλου φυσιολογική για μια μάνα που της ανακοίνωναν τον θάνατο του παιδιού της. Αυτό που με σόκαρε περισσότερο ήταν η αγωνία της να μεταφερθεί η σορός του παιδιού στην Πάτρα για να γίνει εκεί η νεκροτομή, κάτι που ζητούσε επίμονα. Μάλιστα, αντί να επικοινωνήσει με τον σύζυγό της ή συγγενείς της για να τους ενημερώσει για τον θάνατο του παιδιού, πήρε τηλέφωνο ιατροδικαστή στην Πάτρα προκειμένου να γίνει εκεί η νεκροψία-νεκροτομή. Μάλιστα, μας έδινε τηλέφωνο και μας παρότρυνε να μιλήσουμε με τον ιατροδικαστή, κάτι που αρνηθήκαμε γιατί το πρωτόκολλο μας υποδεικνύει να ενημερώσουμε την αστυνομία».