Σάκης Τανιμανίδης: «Όταν έχεις 1 εκατομμύριο followers πρέπει να ταΐζεις το τέρας συχνά» (vid)

Newsroom
Σάκης Τανιμανίδης: «Όταν έχεις 1 εκατομμύριο followers πρέπει να ταΐζεις το τέρας συχνά» (vid)
Με αφορμή τα 10 χρόνια του Instagram, ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε για το πως χειρίζεται το συγκεκριμένο μέσο για να μένει δημοφιλής.

Την Κυριακή, στις 3 Απριλίου, το Instagram συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής, το 2012 είχαν αρχίσει τα downloads της εφαρμογής. Με αυτή την ευκαιρία, η εκπομπή «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη μίλησε με πρόσωπα που είναι δημοφιλής στην συγκεκριμένη πλατφόρμα, μεταξύ των οποίων είναι και ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Όταν έχεις 1 εκατομμύριο followers πρέπει να ταΐζεις το τέρας συχνά, γιατί μόνο έτσι δουλεύει ο αλγόριθμος. Να μη χάνεσαι. Το καλό με μένα είναι να θέλεις να το μοιραστείς με κάποιους. Εγώ θέλω να το μοιραστώ αυτό γιατί περνάω καλά», είπε χαρακτηριστικά για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται το συγκεκριμένο μέσο.

Μάλιστα ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει συνταγή για την επιτυχία του να μαζεύεις πολλά άτομα να σε ακολουθούν: «Δεν υπάρχει μυστική συνταγή για τους πολλούς followers. Δεν έχω δώσει ποτέ την διαχείριση του account μου σε κανέναν. Πρέπει να ανεβάζεις πράγματα που μου αρέσουν όχι πράγματα για να μαζέψεις followers. Δεν έχω γίνει υπηρέτης των διαδικτυακών μου φίλων, υπηρέτης του Instagram και των social media σε έναν βαθμό ναι».