Νικολούλη για Πισπιρίγκου: «Αν και το περίμενα έχω σοκαριστεί, να παίζει στα δάχτυλα επιστήμονες και Αρχές;» (vid)

Newsroom
Νικολούλη για Πισπιρίγκου: «Αν και το περίμενα έχω σοκαριστεί, να παίζει στα δάχτυλα επιστήμονες και Αρχές;» (vid)
Η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε πως εδώ και δυο εβδομάδες είχε καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά στην υπόθεση της Πάτρας. Τι της ζητούσε επίμονα η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Mega για την υπόθεση της Πάτρας και την Ρούλα Πισπιρίγκου και αναφέρθηκε σε όσα της έλεγε αλλά και στο πώς άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Μίλησε για την εκπομπή που προβλήθηκε πριν δυο εβδομάδες, όπου -μετά από τηλεφώνημα- η δημοσιογράφος είχε πει στον αέρα, «το παιδί μιλάει από τον τάφο του».

«Αν και το περίμενα νιώθω κι εγώ σοκαρισμένη»

«Θέλω να μου επιτρέψεις να αναφερθώ στην εκπομπή πριν από δυο εβδομάδες, τότε που μάθαμε πως βρέθηκε μια φονική ουσία στο αίμα του παιδιού. Σε μια ζωντανή εκπομπή αυτό είναι και σοκ, είναι και οργή, που πρέπει να την πνίξεις, για να μην αντιληφθούν κάτι οι τηλεθεατές. Γιατί οποιαδήποτε αναφορά θα μπορούσε να φέρει την ανατροπή και στις έρευνες των Αρχών. Γιατί ναι μεν ερευνητική δημοσιογραφία, αλλά με ισορροπίες ακροβάτη», είπε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη.

«Σου μιλάω ειλικρινά Ράνια ότι, αν και περίμενα αυτή την εξέλιξη, έχω κι εγώ σοκαριστεί. Νιώθω κι εγώ παγωμένη όπως όλος ο κόσμος, μια μάνα τριών παιδιών, να την λένε σύγχρονη Μήδεια; Να παίζει στα δάχτυλα επιστήμονες και Αρχές; Όλον αυτόν τον καιρό μιλούσα μαζί της συχνά. Σαββατοκύριακα, μιλούσαμε με τις ώρες. Προσπαθούσα να αντιληφθώ, γιατί δεν την έβλεπα...», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Η αποκάλυψη στην εκπομπή

Παράλληλα, τόνισε ότι στο αυριανό (1/4) «Φως στο Τούνελ» θα προχωρήσει σε μια αποκάλυψη για κάτι που της ζητούσε επίμονα η Ρούλα Πισπιρίγκου. «Μου έλεγε "θα μου το βρεις;"» πρόσθεσε.

Μπέρδευε τα ονόματα των παιδιών

«Δεν αποδεχόταν ότι υπήρχε πρόβλημα» πρόσθεσε η δημοσιογράφος, συμπληρώνοντας ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου στις προσωπικές τους συνομιλίες μπέρδευε τα ονόματα των παιδιών, ενώ υπήρχε και απουσία συναισθημάτων. «Ήταν μια γυναίκα ψυχρή, ήξερε και τι θα την ρωτήσεις, όχι μόνο την απάντηση» συμπλήρωσε.

«Η Τζωρτζίνα άφησε κάτι πίσω της πριν φύγει» πρόσθεσε η Αγγελική Νικολούλη, σημειώνοντας ότι θα το αποκαλύψει στο «Φως στο Τούνελ» στις 23:20 της Παρασκευής.