Ροντέο η συνέντευξη του Eddie Hall και του «Βουνού του Game Of Thrones»: «Μην μιλάς για την μάνα μου» (vid)

Newsroom
Ροντέο η συνέντευξη του Eddie Hall και του «Βουνού του Game Of Thrones»: «Μην μιλάς για την μάνα μου» (vid)
Η ατάκα του Eddie Hall για την μητέρα του Thor Bjornsson, είχε ως αποτέλεσμα οι δυο τους να κοντέψουν να έρθουν στα χέρια.

Παραλίγο να ξεφύγει η κατάσταση στη συνέντευξη Τύπου στο Ντουμπάι πριν τον αγώνα του Eddie Hall με τον Thor Bjornsson.

Θυμίζουμε πως η κόντρα τους έχει ξεκινήσει από το 2017 όταν και διαγωνίζονταν στον διαγωνισμό Strongman, όταν ο Ισλανδός που είχε παίξει στο Game Of Thrones είχε αποκλειστεί με αποτέλεσμα να πάει η νίκη στον μεγάλο του αντίπαλο.

Ο Thor Bjornsson είχε διαμαρτυρηθεί έντονα στον διαιτητή, με τους δύο άντρες να ανταλλάζουν όλα αυτά τα χρόνια, απειλές και σπόντες, πριν αποφασίσουν να λύσουν τις διαφορές του στο ρινγκ, σε έναν εντυπωσιακό αγώνα που είναι να γίνει αύριο.

Στη συνέντευξη Τύπου λοιπόν, η ένταση συνεχίστηκε με αμείωτους ρυθμούς, με τον Βίκινγκ να έχει μαζί με την μητέρα του και τον 34χρονο Άγγλο, το παιδί του. Η παρουσία τους όμως δεν βοήθησε στο να υπάρξει ηρεμία...

Στην πρώτη διακοπή, η μητέρα του Ισλανδού του φώναζε να σταματήσει, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο Hall, με αποτέλεσμα τον εκνευρισμό του Bjornsson που του πέταξε ένα μπουκάλι, σηκώθηκε όρθιος και ετοιμάστηκε να ορμήξει.

Οι ψυχραιμότεροι μπήκαν στην μέση και ο καυγάς σταμάτησε, με τους δύο άνδρες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για αύριο στο ρινγκ.