Ταυτοποιήθηκαν 17 χούλιγκαν για την επίθεση στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού: Από Ιωάννινα και Αττική

Newsroom
Ταυτοποιήθηκαν 17 χούλιγκαν για την επίθεση στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού: Από Ιωάννινα και Αττική
Η ΕΛ.ΑΣ έφτασε στην ταυτοποίηση των 17 χούλιγκαν που έκαναν την επίθεση στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στην Άρτα.

Αν και έχουν περάσει περίπου 3 μήνες, η Ελληνική Αστυνομία κατάφερε να φτάσει στην ταυτοποίηση των δραστών της επίθεσης στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στην Άρτα που είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό τουλάχιστον δύο ατόμων.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, οι δράστες της επίθεσης έφτασαν το βράδυ της 7ης Δεκεμβρίου στην πόλη με τουλάχιστον έξι αυτοκίνητα που είχαν ξεκινήσει από τα Ιωάννινα και την Αττική.

Εκείνη την ώρα μέσα στον σύνδεσμο του «τριφυλλιού» βρίσκονταν 5 άτομα, τα οποία αιφνιδιάστηκαν, δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν και δέχθηκαν την επίθεση με πολλά χτυπήματα από τους δράστες. Ένα από τα θύματα μάλιστα χρειάστηκε να μείνει στο νοσοκομείο της πόλης για νοσηλεία, καθώς ήταν σοβαρά τραυματισμένος.

Οι συνολικά 17 χούλιγκαν αφαίρεσαν 2 κινητά, 40 κασκόλ, ενώ σύμφωνα με την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ ενήργησαν με οργανωμένο σχέδιο.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για σύσταση συμμορίας, ληστεία, βαριά σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητισμού, όπλων και φωτοβολίδων κατά περίπτωση, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.