Ταξιδιώτης του χρόνου αποκαλύπτει πως στις 29 Αυγούστου 5 άνθρωποι θα αποκτήσουν σούπερ δυνάμεις (vid)

Newsroom
Ταξιδιώτης του χρόνου αποκαλύπτει πως στις 29 Αυγούστου 5 άνθρωποι θα αποκτήσουν σούπερ δυνάμεις (vid)
Ένας ακόμα ταξιδιώτης του χρόνου έκανε την εμφάνισή του και προέβλεψε μέχρι και νίκη της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Μια σειρά από… περίεργα γεγονότα αποκάλυψε ότι θα συμβούν ένας TikToker που αυτοαποκαλείται ταξιδιώτης του χρόνου. Όπως ισχυρίζεται έρχεται από το έτος 2743 και μεταξύ άλλων προβλέπει ότι η Αγγλία θα κερδίσει το Παγκόσμιο Κύπελλο το φετινό καλοκαίρι.

Επίσης, αναφέρει ότι μέσα στο 2022 θα εμφανιστεί ο «Μεγαλοπόδαρος», ενώ πέντε άτομα θα αποκτήσουν υπερδυνάμεις. Προβλέπει ακόμα ότι θα ανακαλυφθεί ένα τεράστιο θαλάσσιο πλάσμα. Όλα αυτά τα λέει σε μια ανάρτησή του στο TikTok με τον τίτλο: «Μια νέα εποχή πρόκειται να αρχίσει».

@timetraveler2743 We are here to help. #fyp #fypシ #2022 #timetravel #timetraveler #recap #news #zyxcba #2023 #foryou #earth #viral ♬ original sound - TimeTraveler2743

Και συνεχίζει: «Θυμηθείτε αυτές τις ημερομηνίες: 29 Αυγούστου 2022, πέντε άνθρωποι θα αποκτήσουν υπερδυνάμεις. 2 Μαϊου 2022, θα εμφανιστεί ο «Μεγαλοπόδαρος» στη βορειοδυτική περιοχή της Καλιφόρνια».

Ο ταξιδιώτης με το όνομα thetimetraveler2582 ισχυρίζεται ότι το ταξίδι του φτάνει στο τέλος, αλλά αυτό δεν θα τον εμποδίσει να διαδώσει την αλήθεια. Αρκετοί χρήστες πάντως, αντέδρασαν με την ανάρτηση, με έναν να λέει: «Σχεδόν με είχε πείσει μέχρι που έκανες την πρόβλεψη για το Παγκόσμιο Κύπελλο».

@timetraveler2743 Remember these dates. #fyp #fypシ #timetravel #timetraveler #2022 #summary #recap #xyzbca #viral #foryou ♬ original sound - TimeTraveler2743