Τριαντάφυλλος: «Πέρυσι το Survivor ήταν Champions League, κάνω giveaway την μπλούζα που φορούσα» (vid)

Newsroom
Τριαντάφυλλος: «Πέρυσι το Survivor ήταν Champions League, κάνω giveaway την μπλούζα που φορούσα» (vid)
Ο «Ντάφυ» μίλησε για όλους και για όλα και αποκάλυψε πως θα πήγαινε σε ένα All Star Survivor αρκεί να είχε κάνει... προπόνηση, χαρακτηρίζοντας το περσινό ριάλιτι «Champios League».

Ο Τριαντάφυλλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «The 2night show» και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο τραγουδιστής μίλησε για όλα και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και την οικογένειά του, αλλά και στο Survivor αποκαλύπτοντας -μεταξύ άλλων- πως ο μοναδικός από τους συμπαίκτες με τον οποίο δεν έχει σχέσεις και δεν θα ήθελε, είναι ο Γιώργος Κόρομι.

«Καλά να είναι το παιδί, αλλά δεν θέλω κάποια σχέση μαζί του», τόνισε ο Τριαντάφυλλος.

«Με όλα τα παιδιά έχω μιλήσει και μιλώ γενικά. Με αυτόν που δεν έχω μιλήσει και να είναι καλά και δεν θέλω να έχω και πολλά είναι ο Κόρο. Όταν βγήκα, διάβαζα ότι ήταν και φαβορί κιόλας για να το πάρει, πρώτος μέσα στην πεντάδα. Μετά το σκηνικό που έγινε με εμένα και το φαγητό, από πρώτος έγινε αυτοκαταστροφικός και πήγε τελευταίος», είπε.

«Βλέπεις λοιπόν; Έτσι είναι αυτά. Είδες ο κόσμος; Τα βλέπει όλα κι είναι καταγεγραμμένα και πετσοκόβει και πυροβολεί» πρόσθεσε ο Τριαντάφυλλος.

«Εμείς πέρυσι ήμασταν Champions League»

Μιλώντας για το Survivor, δεν έκρυψε πως βλέπει και το φετινό ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο τόνισε με χιούμορ πως: «εμας το παιχνίδι πέρυσι ήταν Champions League. Είχε Παππά, Κατσούλη, Τζέιμς, Ντάφυ».

Παράλληλα, ανέφερε πως η γυναίκα του είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και το μόνο που δεν της άρεσε ήταν όταν εκείνος έκλαιγε μέσα στο ριάλιτι, ενώ αποκάλυψε πως πίστευε ότι θα παραμείνει στο Survivor το πολύ δυο εβδομάδες.

Ωστόσο σε ερώτημα αν θα πήγαινε σε ένα All Star Survivor, απάντησε θετικά αλλά με την προϋπόθεση πως θα κάνει προπονήσεις δυο μήνες πριν, καθώς τα αγωνίσματα είναι πολύ δύσκολα και όχι όπως τα περίμενε όταν πήγε στον Άγιο Δομίνικο.

Κάνει giveaway την μπλούζα που φορούσε στο Survivor

Προς το τέλος της συνέντευξης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε πως θα κάνουν giveaway την μαύρη μπλούζα που φορούσε ο Τριαντάφυλλος στο Survivor.

«Αυτή η φανέλα πόσα κιλά άραγε να είναι;;; Ποιος θα την ήθελε;;; 6,5 μήνες σε αγώνες στον ύπνο στις λύπες στις χαρές στα έπαθλα παντού ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ;;; Μείνετε συντονισμένοι», αναφέρει στην ανάρτησή του ο τραγουδιστής.

Για τη σεζόν στις «Χάντρες» το 1996

Παράλληλα αναφερόμενος στα επαγγελματικά του, έκανε ακόμα μια αποκάλυψη για την περίοδο που ξεκινούσε την καριέρα του.

Συγκεκριμένα το 1996 τραγουδούσε στο κέντρο «Χάντρες» με τους Αντώνη Ρέμο, Νατάσα Θεοδωρίδου, Λάμπη Λιβιεράτο και Παντελή Καναράκη.

Τότε, ήταν το πιο πετυχημένο σχήμα, ωστόσο αποκάλυψε πως ενώ στην πρεμιέρα ήταν γεμάτο το μαγαζί, την δεύτερη εβδομάδα είχαν μόνο τρεις παρέες.

Ο ίδιος θεώρησε πως θα αποτύχουν μετά από αυτό, καθώς ήταν όλοι νέοι και άγνωστοι προς το κοινό τραγουδιστές. Μετά από ένα live που έκαναν για την τηλεόραση, ξαφνικά το μαγαζί γέμιζε κάθε βράδυ και μάλιστα υπήρχε κόσμος που περίμενε και απ' έξω.