Αυγό στο κεφάλι είχε το «μενού υποδοχής» στον ακροδεξιό υποψήφιο της Γαλλίας στην πόλη Μοζάκ

Newsroom
Αυγό στο κεφάλι είχε το «μενού υποδοχής» στον ακροδεξιό υποψήφιο της Γαλλίας στην πόλη Μοζάκ
«Βλέπουμε ποιο κόμμα καταφεύγει στη βία και ποιο όχι» ήταν το σχόλιο του Γάλλου ακροδεξιού υποψήφιου για την προεδρία.

Δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε και θα ήθελε η επίσκεψη του Γάλλου ακροδεξιού υποψήφιου για την προεδρία, Ερίκ Ζεμούρ στην πόλη Μοζάκ, καθώς με το που βγήκε από το αυτοκίνητό του, ένας άντρας τον περίμενε ακριβώς δίπλα και του έσκασε ένα αυγό πάνω στο κεφάλι του. Αμέσως ακινητοποιήθηκε από την ασφάλεια του Ζεμούρ αλλά αυτό που ήθελε να καταφέρει, το είχε πετύχει.

Το συμβάν μάλιστα έχει καταγραφεί σε βίντεο το οποίο αναρτήθηκε και στον επίσημο λογαριασμό του γαλλικού Πρακτορείου στο Youtube και φυσικά κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

«Βλέπουμε ποιο κόμμα καταφεύγει στη βία και ποιο όχι» ήταν το σχόλιο του Γάλλου ακροδεξιού, στην ομιλία του, μπροστά σε περίπου 70-80 υποστηρικτές του.

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Opinionway/Kea Partners για την εφημερίδα Les Echos και το Radio Classique, ο νυν πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν θα είναι ο νικητής των προεδρικών εκλογών εξασφαλίζοντας το 56% των ψήφων κατά την ψηφοφορία του δεύτερου γύρου απέναντι στην Μαρίν Λεπέν. Κατά τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, ο Εμανουέλ Μακρόν πιστώνεται με το 27% των ψήφων και ακολουθεί η Μαρίν Λεπέν με 18%, η Βαλερί Πεκρές με 14%, ο Ερίκ Ζεμούρ με 12%.