Απορρίφθηκαν τα αιτήματα για εξέταση τριχών στην υπόθεση της Γεωργίας

Newsroom
Απορρίφθηκαν τα αιτήματα για εξέταση τριχών στην υπόθεση της Γεωργίας
Ο δικηγόρος της Γεωργίας Μπίκας επιβεβαίωσε οτι η ανάκριση δεν απέδειξε πως υπήρξε ομαδικός βιασμός και πως απορρίφθηκαν τα αιτήματα για εξέταση τρίχας.

Βιασμό από έναν κατηγορούμενο όχι ομαδικό, θα αφορά η υπόθεση της Γεωργίας Μπίκα σύμφωνα με τον δικηγόρο της 24χρονης, ο οποίος αποκάλυψε πως απορρίφθηκαν τα αιτήματα για εξέταση τρίχας.

Μιλώντας στην εκπομπή Super Katerina του Alpha, ο Θανάσης Ζιώγας είπε: «Δεν αποδείχθηκε ομαδικός βιασμός στην ανάκριση. Η ανάκριση κλείνει και η υπόθεση πάει στον εισαγγελέα προκειμένου να αποφασιστεί η ποινή που θα επιβληθεί. Αυτό που προβλέπει ο νόμος είναι ότι το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών θα αποφασίσει αν ο φάκελος θα πάει στο ακροατήριο ή θα μπει στο αρχείο. Τα αιτήματα για εξέταση τρίχας και περαιτέρω διερεύνησης του DNA απερρίφθησαν από την ανάκριση».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Κατά την άποψή μας η υπόθεση θα πάει στο ακροατήριο όχι ως ομαδικός βιασμός αλλά ως βιασμός ενός κατηγορουμένου. Η ψυχολογία της Γεωργίας αυτή τη στιγμή είναι αυτή που θα μπορούσε να έχει ο οποιοσδήποτε στη θέση της. Το πρόβλημά της συνεχίζεται, δεν επιλύεται. Θα επιλυθεί όταν βγει η οριστική απόφαση. Εχει υποστεί έναν ομαδικό βιασμό κατά την άποψή της. Η ψυχολογία δεν είναι η καλύτερη. Ισχυρίζεται ότι έχει υποστεί έναν ομαδικό βιασμό, αυτό αποδεικνύουν τα ευρήματα στο σώμα της. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο».