Μόνο με αλυσίδες η κυκλοφορία Παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας–Θηβών

Newsroom
Μόνο με αλυσίδες η κυκλοφορία Παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας–Θηβών
Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες η κυκλοφορία στην Παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας–Θηβώ, απαγορεύτηκε η κυκλοφορία των βαρέων οχημάτων.

Την απαγόρευση της κυκλοφορία παντός είδους βαρέων οχήματων μέγιστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων, καθώς και όλων των οχημάτων τα οποία δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες στην Παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας-Θηβών αποφάσισε η Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για λόγους ασφαλείας λόγω δυσμενών καιρικών φαινομένων.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η απαγόρευση ισχύει από τις 9.30 το πρωί σήμερα, έως την ύφεση των φαινομένων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της ΠΕΟ Ελευσίνας-Θηβών, στο τμήμα της από το 5ο χιλιόμετρο (πρατήριο υγρών καυσίμων REVOIL - πρώην CYCLON) έως τα όρια του Ν. Αττικής με το Ν. Βοιωτίας, στο 30ό χιλιόμετρο.

Από την παραπάνω απαγόρευση εξαιρούνται τα οχήματα οδικής βοήθειας, τα φορτηγά που μεταφέρουν αλάτι και τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η απαγόρευση μπορεί να παραταθεί ή να μειωθεί και πέραν των καθορισμένων ωρών, εφόσον οι κυκλοφοριακές συνθήκες το επιβάλλουν.