Ο φαρμακοποιός του Survivor παραπονέθηκε στον Αντρέα και οι Διάσημοι άρχισαν το γλέντι: «Ούτε γκομενικό να ήταν!» (vid)

Newsroom
Ο φαρμακοποιός του Survivor παραπονέθηκε στον Αντρέα και οι Διάσημοι άρχισαν το γλέντι: «Ούτε γκομενικό να ήταν!» (vid)
Με χιούμορ αντιμετωπίστηκε στην καλύβα των Διασήμων το παράπονο του Σπύρου Μαρτίκα.

Στο επίκεντρο του Survivor βρέθηκε για μια ακόμα φορά ο Σπύρος Μαρτίκας. Ο φαρμακοποιός του ριάλιτι επιβίωσης παρεξηγήθηκε στο συμβούλιο του νησιού με τον συμπαίκτη του Αντρέα Ματθαιακάκη, διότι δεν τον συμπεριέλαβε στην κορυφή των φίλων του στο παιχνίδι.

Ο Σπύρος Μαρίκας σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα: «Κατά την εξέλιξη του χθεσινού συμβουλίου με μεγάλη μου έκπληξη άκουσα τον Ανδρέα να λέει ότι μόνο η Μέι και ο Σάββας είναι άνθρωποι ειλικρινείς που στέκονται δίπλα του και τους νιώθει δίπλα του. Είναι οι μόνοι που είναι αληθινοί, είναι οι μόνοι που εμπιστεύεται, είναι οι μόνοι άνθρωποι που στηρίζει».

Και συνέχισε: «Ανδρέα μου, κάθε μέρα σου στρώνω να κοιμηθούμε μαζί. Κάθε βράδυ σε σκεπάζω γιατί σε βλέπω να κρυώνεις. Κάθε βράδυ σε σκουντάω όταν έχεις ανήσυχο ύπνο βλέποντας εφιάλτες, όπως λες.

Ανδρέα μου, λυπάμαι για όσα άκουσα χθες στο συμβούλιο. Λυπάμαι για την στάση σου αυτή και πραγματικά λυπάμαι που δεν με συμπεριέλαβες στους ανθρώπους αυτούς που ίσως να είμαι και ο μοναδικός που σε έχει στηρίξει και σε έχει βοηθήσει τόσο πολύ μέσα σε αυτό το παιχνίδι».

Το παράπονο του Σπύρου προς τον Αντρέα αντιμετωπίστηκε με χιούμορ στην καλύβα των Διασήμων. Οι γυναίκες της κόκκινης ομάδας κυρίως σχολίασαν τον φαρμακοποιό των Μαχητών, με την Ναυσικά να λέει: «Ο Σπύρος πληγώθηκε πάρα πολύ...Έπεσε από τα σύννεφα», με την Βρισηίδα να φωνάζει: «Ζήλεψε!». Η Μυριέλλα από την πλευρά της σχολίασε: «Ρε τι ήταν αυτό το πράγμα; Λες και ήταν...», με την Ναυσικά να συμπληρώνει: «Λες και ήταν γκομενικό».