Ξεσπά ο γιος της 70χρονης που έχασε το σπίτι της και πέθανε: «Να πάρει η τράπεζα τα κλειδιά από το μνήμα» (vid)

Newsroom
Ξεσπά ο γιος της 70χρονης που έχασε το σπίτι της και πέθανε: «Να πάρει η τράπεζα τα κλειδιά από το μνήμα» (vid)
Γροθιά στο στομάχι τα όσα λέει ο γιος της 70χρονης που πέθανε από τη στεναχώρια της, επειδή έχασε στο σπίτι της σε πλειστηριασμό.

Αδιανόητης σκληρότητας είναι τα όσα περιγράφει ο γιος της 70χρονης που πέθανε από τη στεναχώρια της, όταν έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό και η τράπεζα δεν δεχόταν να της δώσει μία μικρή παράταση προκειμένου να βρει κάπου αλλού να μείνει.

Ο Χρήστος Γιοκαλάς, μιλώντας στο Ionian TV, πραγματικά ξεσπά για τα όσα έζησε τόσο ο ίδιος, όσο και η μητέρα που έπαιρνε σύνταξη 347 ευρώ. «Ήταν ένας πραγματικός εξευτελισμός. Δεν άντεξε η μητέρα μου», είπε χαρακτηριστικά τονίζοντας πως η τράπεζα απαντούσε αρνητικά στο αίτημα να μπορέσει να μείνει η ηλικιωμένη γυναίκα εκεί μέχρι τις 30 Απριλίου για να βρει κάποιο άλλο σπίτι να νοικιάσει.

«"Όχι, θα αναγκαστούμε να πάρουμε τον δρόμο της βίας", αυτό μου είπαν. Η μητέρα μου στεναχωριόταν και έκλαιγε. Οι άνθρωποι δεν καταλάβαιναν τίποτα. Ούτε να το νοικιάσουμε δεν δέχθηκαν», είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως από τη στιγμή που έφυγε από το σπίτι, αρρώστησε και πέθανε σε τρεις μέρες από την στεναχώρια της.

Τα εξωφρενικά όμως δεν σταματούν εκεί. «Σήμερα με πήρε δικαστική επιμελήτρια και μου ζήτησε να της δώσω τα κλειδιά του σπιτιού. Της είπα κάποια... Γαλλικά. Αν θέλουν να πάνε να πάρουν τα κλειδιά από το μνήμα της», λέγοντας πως οι μόνοι που προσπάθησαν να βοηθήσουν ήταν τα μέλη του σωματείου συνταξιούχων
Οι μόνοι που με βοήθησε το σωματείο συνταξιούχων Καλαμάτας.