Δολοφονία 7χρονου στην Κυψέλη: «Μεγάλωσα ένας τέρας», λέει η γιαγιά του για την κόρη της (vid)

Newsroom
Δολοφονία 7χρονου στην Κυψέλη: «Μεγάλωσα ένας τέρας», λέει η γιαγιά του για την κόρη της (vid)
Οι αποκαλύψεις που έρχονται καθημερινά στο «φως» για την παιδοκτονία του 7χρονου στην Κυψέλη προκαλούν αποτροπιασμό. Ο μικρός Ανδρέας αν ζούσε αύριο (17/2) θα γιόρταζε τα γενέθλιά του.

Συγκλονίζει η γιαγιά του 7χρονου Ανδρέα, του παιδιού που δολοφονήθηκε στην Κυψέλη.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συγκλονισμένη και το χωράει ο νους της πως ο εγγονός της δολοφονήθηκε με τέτοιο τρόπο και πως η κόρη της γνώριζε όλα αυτά τα χρόνια τι είχε συμβεί στο παιδί.

«Εννιά χρόνια έχω να δω το παιδί. Πήρε τα παιδιά και εξαφανίστηκε και μου είχε απαγορεύσει να τα πλησιάσω και τα παιδιά και αυτήν. Δεν γίνεται να γέννησα και να κουβάλησα ένα τέρας! Τα παιδιά μια χαρά ήταν όταν έφυγαν από μένα» δήλωσε σοκαρισμένη.

Ο μικρός Ανδρέας πήγε για λίγο στο σχολείο ενώ, όπως αποκαλύπτει μία γειτόνισσα του ζευγαριού, ο κατηγορούμενος ήταν καθημερινά μεθυσμένος και μαζί του έβλεπαν μόνο την Ιωάννα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Star, το 2016 ο μικρός Ανδρέας είχε γραφτεί σε δημοτικό σχολείο στην Κυψέλη κοντά στην οδό Αχαρνών, ενώ δύο χρόνια νωρίτερα φοιτούσε εκεί και η μεγάλη του αδελφή η Ιωάννα.