Θα βγει τελικά ο τελευταίος δίσκος του Mad Clip με τίτλο «Money And Drugs Can’t Live In Poverty»

Newsroom
Θα βγει τελικά ο τελευταίος δίσκος του Mad Clip με τίτλο «Money And Drugs Can’t Live In Poverty»
Η Panik ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου δίσκου Mad Clip που θα περιλαμβάνει και κομμάτια που δεν είχαν κυκλοφορήσει.

Έχουν περάσει 5 μήνες από την ημέρα που ο Mad Clip βρήκε τραγικό θάνατο, μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε στην παραλιακή και σήμερα η Panik προέβη σε μία σημαντική ανακοίνωση...

Σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε η εταιρία στα social media, στις 29 Απριλίου, η οικογένεια και οι συνεργάτες του γνωστού τράπερ έδωσαν την άδειά τους για την κυκλοφορία ενός τελευταίου του δίσκου.

Αναλυτικά η ανάρτηση...

«Ο Mad Clip, ο hardest working man της ελληνικής rap/ trap σκηνής με τις αλλεπάλληλες μεγάλες επιτυχίες, συνεχίζει να ζει μέσα από τα τραγούδια του! Θέλοντας να τιμήσουν ακόμα μία φορά τον ίδιο και το μουσικό του έργο, οι συνεργάτες του και η οικογένειά του αποφάσισαν να κυκλοφορήσει ο τελευταίος του δίσκος, που θα έχει τίτλο «Money And Drugs Can’t Live In Poverty», τη φράση από την οποία πήρε το καλλιτεχνικό του όνομα.

Το «Money And Drugs Can’t Live In Poverty» θα είναι διαθέσιμο στις 29 Απριλίου και θα περιλαμβάνει κάποια από τα κομμάτια που ο δημοφιλής καλλιτέχνης είχε ολοκληρώσει πριν το τραγικό τροχαίο», ανέφερε μεταξύ άλλων.