ΕΛ.ΑΣ: Ταυτοποιήθηκαν οι ανήλικοι χούλιγκαν που χτύπησαν τον 15χρονο στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

Newsroom
ΕΛ.ΑΣ: Ταυτοποιήθηκαν οι ανήλικοι χούλιγκαν που χτύπησαν τον 15χρονο στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης
Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τους ανήλικους χούλιγκαν που χτύπησαν 15χρονο.

Ταυτοποιήθηκαν οι οκτώ ανήλικοι χούλιγκαν που χτύπησαν ένα αγόρι μόλις 15 ετών, στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, το βράδυ του Σαββάτου, 29 Ιανουαρίου.

Η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας πως πρόκειται για επτά Έλληνες κι έναν Αλβανό.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

«Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία (8) ατόμων τα οποία εμπλέκονται σε περίπτωση επίθεσης με πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης που έλαβε χώρα στην παραλιακή Λεωφόρο τέλη Ιανουαρίου του 2022

Η συνεχιζόμενη έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας και του Αστυνομικού Τμήματος Τούμπας - Τριανδρίας στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας για επίθεση με πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος ανηλίκου που έλαβε χώρα την 29-01-2022 στην παραλιακή Λεωφόρο, οδήγησε στην ταυτοποίηση των στοιχείων οκτώ (8) εμπλεκόμενων ατόμων.

Πρόκειται για νεαρούς, επτά (7) ημεδαπούς κι έναν (1) αλλοδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία με την κατά περίπτωση συμμετοχή τους στην υπόθεση.

Αναφορικά με το συμβάν , βραδινές ώρες της 29-01-2022, ομάδα ατόμων, μεταξύ των οποίων και οι προαναφερόμενοι οκτώ, έχοντας οπαδικά κίνητρα, αφού καταδίωξαν πεζή δύο ανήλικα αδέρφια εξυβρίζοντας και απειλώντας τα λεκτικά, ακινητοποίησαν τον έναν εξ’ αυτών και με χρήση σωματικής βίας τον τραυμάτισαν.

Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση δύο ακόμη συμμετεχόντων στις προαναφερόμενες έκνομες ενέργειες».