Δολοφονία Άλκη: Προφυλακίστηκαν άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι

Newsroom
Δολοφονία Άλκη: Προφυλακίστηκαν άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι
Προσωρινά κρατούμενοι άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη.

Στη φυλακή οδηγούνται άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη Καμπανού και τον τραυματισμό των δύο φίλων του, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου, στην περιοχή Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.

Μετά τις μαραθώνιες απολογίες τους ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, όπως είχε συμβεί με τους έξι συγκατηγορουμένους τους, τα προηγούμενα 24ωρα.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας ο 22χρονος Έλληνας, ο οποίος ήταν οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι κατέβηκε από το όχημα και έφτασε κοντά στο σημείο όταν είχε τελειώσει το συμβάν. Ο δεύτερος κατηγορούμενος, ο 23χρονος που ήταν συνοδηγός ανέφερε ότι αποβιβάστηκε από το όχημα ωστόσο δεν συμμετείχε στην επίθεση καθώς δεν απομακρύνθηκε από αυτό. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο τρίτος κατηγορούμενος, ηλικίας 20 χρονών. Ισχυρίστηκε ότι βγήκε από το ίδιο αυτοκίνητο, αλλά παρέμεινε περιμετρικά αυτού και δεν πλησίασε καν στο σημείο.

Κατά την απολογία του, ο «Αθηναίος» ισχυρίστηκε πως την ώρα της δολοφονικής επίθεσης, εκείνος κυνηγούσε έναν φίλο του 19χρονου στα στενά της Χαριλάου, αρνούμενος πως ήταν αυτός που έκοψε το νήμα της ζωής του 19χρονου φιλάθλου του Άρη με μαχαίρι τύπου Καραμπίτ.

Η δικηγόρος τριών από τους συλληφθέντες, που απολογήθηκαν σήμερα (11/2), ισχυρίζεται πως τα τρία άτομα δεν γνωριζόντουσαν καν μεταξύ τους πριν την καταδρομική επίθεση. Πρόκειται γι' αυτούς που επέβαιναν στο μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Renault Clio, με όλους να αρνούνται την εμπλοκή τους στη δολοφονία.