Ο πρώτος μισθοφόρος του Survivor ευχήθηκε στο νέο: «Καλή επιτυχία αδελφέ μου» 

Newsroom
Ο πρώτος μισθοφόρος του Survivor ευχήθηκε στο νέο: «Καλή επιτυχία αδελφέ μου» 
Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος από το πρώτο Survivor έχει θητεύσει μαζί με τον Τάκη Καραγκούνια που μπαίνει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Νέοι παίκτες θα μπουν στο Survivor στο επεισόδιο του Σαββάτου (12/2) πέρα από την Κάτια Ταραμάνκο. Ένας από αυτούς όπως έχει γίνει ήδη γνωστό είναι ο Τάκης Καραγκούνιας.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Love it» ο πρώην μισθοφόρος θα ενισχύσει την μπλε ομάδα, κάτι που τελικά δεν φαίνεται να ισχύει. Ένας άλλος μισθοφόρος, ο πρώτος και ένας από τους αγαπημένους παίκτες που άφησαν το στίγμα τους στο πρώτο Survivor, έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος ανέβασε στο Twitter μια φωτογραφία με τον Τάκη Καραγκούνια από την θητεία τους ως μισθοφόροι και έγραψε: «Καλή επιτυχία αδελφέ μου», μαζί με έναν κόκκινο κύκλο, υποδηλώνοντας ότι θα πάει στην ομάδα των Διασήμων και όχι σε αυτή των Μαχητών.

Στη συνέχεια ανέβασε μια νέα φωτογραφία, στην οποία ο Τάκης Καραγκούνιας κρατάει ένα τεράστιο ψάρι στα χέρια του και έγραψε: «Θα φάνε πολύ ψάρι οι Κόκκινοι».

Τέλος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος επιβεβαίωσε σε ποια ομάδα θα πάει ο φίλος του με ένα τρίτο tweet, χρησιμοποιώντας ένα στιγμιότυπο από το νέο τρέιλερ, στο οποίο πράγματι ο νέος μισθοφόρος βρίσκεται στον πάγκο των Διασήμων. «Όταν τα πρωινά λένε ότι μπαίνει ο Τάκης στους μπλε και εγώ λέω στους κόκκινους. Ήρθε η δικαίωση στο τρέιλερ, φιλάκια ρουφηχτά χέιτερς», έγραψε.