Ανατροπή για Παναγιωτόπουλο: Δεν πάει για κακούργημα (vid)

Newsroom
Ανατροπή για Παναγιωτόπουλο: Δεν πάει για κακούργημα (vid)
Η δικηγόρος πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου ξεκαθάρισε πως δεν αντιμετωπίζει κακουργηματικές κατηγορίες.

Ξεκινάει σήμερα στην Θεσσαλονίκη η εκδίκαση της υπόθεσης του revenge porn με πρωταγωνιστή τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Η δικηγόρος της πρώην συντρόφου του, η Αντιγόνη Πρίλη μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, απευθύνοντας έκκληση να μην υπάρξει καταγραφή της πελάτισσάς της, προκειμένου να μην επιβαρυνθεί ακόμα περισσότερο η ψυχολογική της κατάσταση.

«Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει σήμερα. Με την εντολέα μου εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη. Θερμή παράκληση, το έχω πει σε όλους σας, έχω αποστείλει δελτίο τύπου, σας παρακαλώ πάρα πολύ να μην καταγραφεί με κανέναν τρόπο.

Όπως βλέπετε, δεν είναι δίπλα μου και δεν θα τη δείτε δίπλα μου σε εξωτερικούς χώρους. Παρακαλώ θερμά, έχει κάνει έκκληση και η ίδια να μην καταγραφεί με κανέναν απολύτως τρόπο. Η πελάτισσά μου θέλει να καταδικαστεί για τις πράξεις τις οποίες ο κατηγορούμενος έχει κάνει σε βάρος της.

Η ψυχολογία της είναι πολύ δύσκολα, ειδικά σήμερα που η κοπέλα θα τον ξαναδεί, αν παραστεί αυτοπροσώπως. Δεν υπάρχει μετατροπή σε κακούργημα, επειδή από τον νόμο αυτό προβλεπόταν και στον προηγούμενο νόμο. Σήμερα είμαστε ενώπιον του πλημμελειοδικείου, από εκεί και πέρα το πλημμελειοδικείο θα κρίνει για όλα τα υπόλοιπα», είπε η δικηγόρος.