Τρελό πετσόκομμα της Ναυσικάς στην Βρισηίδα για τις υπόνοιες για τον Πηλαδάκη (vids)

Newsroom
Τρελό πετσόκομμα της Ναυσικάς στην Βρισηίδα για τις υπόνοιες για τον Πηλαδάκη (vids)
Η Ναυσικά αποκάλυψε πως η Βρισηίδα έχει πει άσχημα πράγματα γι αυτήν αλλά και τον σύντροφό της Κώστα Πηλαδάκη, άλλοτε ιδιοκτήτης της ΑΕΛ.

Κόλαφος ήταν στην κάμερα του Survivor η Ναυσικά, για την συμπαίκτριά της στους «Διάσημους» Βρισηίδα, την αποκάλεσε ειρωνικά «κοριτσάκι» και έκανε αποκαλύψεις ότι έχει πει άσχημα πράγματα γι αυτήν αλλά και τον σύντροφό της Κώστα Πηλαδάκη, άλλοτε ιδιοκτήτης της ΑΕΛ.

2

«Πριν μπούμε στο Survivor, η Μυριέλλα ήταν στο ίδιο δωμάτιο με την Βρισηίδα. Έχει πει πάρα πολύ άσχημα πράγματα για μένα. Αποφάσισα να μην κάνω την κακιά, αλλά βαρέθηκα όλο αυτό το ψέμα και την υποκρισία που είναι αυτή η κοπέλα».

Πρόσθεσε δε στη συνέχεια: «Κανένα κοριτσάκι δεν θα μιλήσει για το ποιόν μου και τη σχέση μου. Ξέρω πως έχω παλέψει στη ζωή μου. Κοριτσάκι μου γλυκό, μακάρι κάποια στιγμή να με φτάσεις και μακάρι να καταφέρεις να κάνεις αυτά που έχω κάνει στη ζωή μου. Και σταμάτα να λες πράγματα για ανθρώπους που δεν τους ξέρεις και δεν έχεις μιλήσει ποτέ μαζί τους. Είναι αστείο να μιλάς για έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις».

2

Μεταξύ άλλων είπε: «Θα μπορούσε να είναι 25χρονη γυναίκα, αλλά είναι τόσο ανώριμη που είναι ένα κοριτσάκι» ενώ συμπλήρωσε, πως η Αθηνά κάνει παρέα με την Βρισηίδα γιατί τις θυμίζει την κόρη της, που μιλάει ακατάπαυστα. Συμπληρώνοντας πως η κόρη της Αθηνάς είναι… 13 ετών. «Και ο νοών νοείτω»!