Σίγουρα δύο οι δολοφόνοι του Άλκη στους συλληφθέντες, πιθανώς και τρεις: «Κλειδί» οι πινακίδες (vids)

Newsroom
Σίγουρα δύο οι δολοφόνοι του Άλκη στους συλληφθέντες, πιθανώς και τρεις: «Κλειδί» οι πινακίδες (vids)
Στο τέλος έχουν μείνει τρεις δράστες που κτυπάνε και μαχαιρώνουν τον Άλκη. Και οι 11 πήγαν στον σύνδεσμο μετά και έμειναν εκεί μέχρι τις 3 το ξημέρωμα.

Στο συμπέρασμα, πως οι δολοφόνοι του Άλκη Καμπανού είναι σίγουρα δύο (και όχι μόνο ένας) από τους συλληφθέντες, πιθανώς και τρεις, φαίνεται πως καταλήγουν στην Αστυνομία, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Alpha.

Όπως μεταφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, μελετώντας τα βίντεο της επίθεσης που έχουν στην κατοχή τους οι αστυνομικές αρχές (και που δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας), αμέσως μετά την επίθεση είτε υποχωρούν είτε τρέχουν. Πάνω από τον αδικοχαμένο Άλκη όμως μένουν τρία άτομα.

Αυτοί συνεχίζουν να τον κτυπούν και μαχαιρώνουν θανάσιμα τον 19χρονο φίλο του Άρη.

Από κει και πέρα, «κλειδί» στο να φτάσουν στα ίχνη των δραστών κατηγορούμενων για φόνο, αποτέλεσαν οι πινακίδες των αυτοκινήτων. Οι αστυνομικές αρχές εξέτασαν το πριν και το μετά της επίθεσης. Είδαν καθαρά από κάμερες τις πινακίδες των αυτοκινήτων φτάνοντας στους ιδιοκτήτες τους και κατ’ επέκταση στους συνεργούς τους.

Πριν τη δολοφονία και οι 11 δράστες φαίνονται από κάμερα να πηγαίνουν στον σύνδεσμο και όλοι μαζί πήγαν ξανά στον σύνδεσμο μετά τη δολοφονική επίθεση όπου έμειναν μέχρι τις 3:00 π.μ. και στη συνέχεια αποχώρησαν.