Δολοφονία Άλκη: Προσωρινά κρατούμενος o 23χρονος Αλβανός

Newsroom
Δολοφονία Άλκη: Προσωρινά κρατούμενος o 23χρονος Αλβανός
Ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή κ.α. αρνείται τις κατηγορίες και κατονόμασε τους άλλους 10.

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, μετά την απολογία του, ο 23χρονος Αλβανός ο οποίος συνελήφθη πρώτος για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη, τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Τρίτης, στην περιοχή Χαρίλαου, σύμφωνα με το GRTimes.gr.

Ο κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα, κατά συρροή κ.α. αρνείται τις κατηγορίες.

Ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας ισχυρίστηκε ότι βρέθηκε στο σημείο του εγκλήματος με το αυτοκίνητο του αλλά αποβιβάστηκε από αυτό και δεν ήταν ανάμεσα σε αυτούς που πραγματοποίησαν τη θανατηφόρα επίθεση, χτυπώντας τους ανυποψίαστος φίλους του Άρη, με συνέπεια το θάνατο του 19χρονου. Σύμφωνα με πληροφορίες τα δακτυλικά του αποτυπώματα δεν βρέθηκαν πάνω στο δρεπάνι και στο μαχαίρι που εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς.

Ο 23χρονος κατονόμασε τους άλλους 10 συμμετέχοντες και είπε ότι δεν ήθελαν να σκοτώσουν αλλά να εκφοβίσουν τους οπαδούς του Άρη. Δήλωσε μετανιωμένος για το τραγικό περιστατικό.

Μετά την απολογία του, με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως κρίθηκε προφυλακιστέος.

Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν οι οκτώ

Προθεσμία για να απολογηθούν την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή πήραν οι υπόλοιποι συλληφθέντες για την εμπλοκή τους στην δολοφονία του 19χρονου Άλκη.