Νίκος Μουτσινάς: «Τι δικαιώματα έχουμε εμείς οι δηλωμένες;» (vid)

Newsroom
Νίκος Μουτσινάς: «Τι δικαιώματα έχουμε εμείς οι δηλωμένες;» (vid)
Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε σχετικά με το μήνυμα που δέχτηκε από κάποιον άγνωστο και το οποίο και ανέβασε δημόσια στο λογαριασμό του.

Ο Νίκος Μουτσινάς στην σημερινή (7/2) εκπομπή του στον ΣΚΑΪ το «Καλό Μεσημεράκι» έκανε κάτι που δεν συνηθίζει, δηλαδή να σχολιάσει ένα γεγονός σχετικά με αυτόν, ωστόσο ανέφερε και γιατί το έκανε.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε μια ανάρτηση που έκανε σχετικά με τον μαθητή που πήγε με την φούστα στο σχολείο και τον έδιωξε ο δάσκαλός του.

Αν και τα περισσότερα σχόλια ήταν θετικά, υπήρξε κάποιος χρήστης ο οποίος κάτω από την ανάρτηση έγραψε τα εξής: «Επειδή είσαι μια π@@στρ@ δηλωμένη δεν σημαίνει ότι πρέπει να ανεχόμαστε τα… σαν εσένα. Όχι κύριε Μουτσινά δεν έπρεπε να πάει το αγοράκι με φούστα στο σχολείο και πολύ καλά έκανε ο δάσκαλος και το έδιωξε. Αν δεν σας αρέσει να πάτε στην Αγγλία. Εγώ προσωπικά θα έδερνα και τους γονείς του που το άφησαν να έρθει έτσι στο σχολείο. Δεν έχουν μόνο τα…. δικαιώματα. Άντε…..».

«Ο τύπος (άντρας) μπήκε στον κόπο να φτιάξει προφίλ για να υπενθυμίσει στον εαυτό του ότι είναι άντρας, να μιλήσει για δικαιώματα και να πει ότι θα έδερνε και τους γονείς του παιδιού που το άφησαν να πάει με φούστα στο σχολείο και παρακινεί εμένα (ως δηλωμένη π…….) να πάω στην Αγγλία. Να τον χαίρονται οι γονείς του για την παιδεία του και το μυαλό του», έγραψε στη συνέχεια ο Νίκος Μουτσινάς.

«Τι δικαιώματα έχουμε εμείς οι δηλωμένες»

Ωστόσο ο παρουσιαστής ο οποίος τοποθετήθηκε στην εκπομπή του τόνισε: «Τα νέα είναι ωραία, οι δηλώσεις που έχουν γίνει είναι εξαιρετικές. Σήμερα ξύπνησα καταπληκτικά και είπα “σε τι χωράρα ζούμε υπέροχη;”. Έτσι μου έρχεται να μεταναστεύσω για να έρθω ξανά και να πω ότι έκανα τη σωστή επιλογή. Σκέφτομαι αν θα πω αυτό που θέλω τώρα ή μετά. Θα το πω τώρα, δεν… μαμιέται! Θα το πω...

Ανέβασα ένα στόρι γιατί κάποιος κύριος κάπως εκνευρίστηκε, που είπαμε για το θέμα με την φούστα στο σχολείο, με πάρα πολύ ωραία ελληνικά μου μίλησε. Φάνηκε η παιδεία, η οργή που έχει μέσα του. Κατά καιρούς μου στέλνουν πολύ χαριτωμένα λογάκια για τη σεξουαλική μου επιλογή, αλλά δεν με νοιάζει, να! Το ανέβασα μόνο για να καταλάβουμε τι γίνεται και ότι όντως υπάρχει ένα κομμάτι κόσμου, γιατί όντως ήταν ένα μήνυμα. Τα περισσότερα ήταν ναι, φυσικά, ας ξεκολλήσουμε από τα παλιά κλπ...

Το ανέβασα για να καταλάβουμε τι παίζει εκεί έξω και λίγο πώς μπορεί και κάπως να έρθει το πράγμα να προχωρήσει γιατί κι αυτός ο άνθρωπος προφανώς δεν ευθύνεται. Γιατί μεγάλωσε σε συγκεκριμένη οικογένεια που ανήκει σε μια συγκεκριμένη κοινωνία. Ούτε ακριβώς κοινωνία, θα μου πεις οι οικογένειες και οι μονάδες κάνουν την κοινωνία. Θα σου πω σαφώς. Ο άνθρωπος είχε το δικό του το θέμα. Να καταλάβουμε πώς ο ίδιος σε έναν περιορισμό ζει και πόσο είναι στενό όλο το σύστημά του που δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι δεν τρέχει και κάστανο.

Επίσης, το πάρα πολύ πετυχημένο ότι "δεν γίνεται να έχετε μόνο εσείς, δηλωμένες που…ες, να έχετε μόνο δικαιώματα". Οπότε είπα, τι δικαιώματα έχουμε εμείς οι δηλωμένες; Κάπως λίγο το σκέφτηκα και τα έβαλα κάτω και δεν έχουμε κανένα. Δεν θα ήθελα κάπως να περνάει αυτό. Εδώ τρέχουμε ρε φίλε... Δεν γίνονται γάμοι, να γίνουν σύμφωνα, αρρωσταίνει ο ένας και δεν μπορεί ο άλλος που είναι σύντροφος να πάει στο νοσοκομείο για να μπορέσει να τον τρέξει», ανέφερε αρχικά.

Ποια είναι τα δικαιώματα; Φαντάζομαι ότι αναφερόταν στο δικαίωμα να αναπνέουμε. Σημαντικό και το σέβομαι! Θα θέλαμε και δυο τρία παραπάνω. Το ανέβασα μόνο και μόνο για να καταλάβουμε και λίγο τι παίζει κι εκεί πέρα έξω. Γιατί καμιά φορά ξεχνιόμαστε, επειδή ο καθένας με τον κύκλο του... Δηλαδή κι εγώ εδώ μ' εσάς μιλάμε κλπ, κάπως ο συντονισμός είναι παρόμοιος. Αλλά υπάρχουν διάφοροι κύκλοι, που δεν καταλαβαίνεις, σου λέει εμάς δεν μας πειράζει, υπάρχει κόσμος που τον πειράζει; Ναι, υπάρχει! Να κλείσω λέγοντας ότι ταράχτηκα ιδιαίτερα όταν είπε ότι ήθελε να δείρει και τους γονείς του παιδιού που του επέτρεψαν να πάνε στο σχολείο. Προφανώς, να γυρίσει σπίτι, να δείρει τους γονείς του που δεν τον έκαναν ανοιχτόμυαλο για να μπορεί να ζει σαν άνθρωπος και ήρεμα», κατέληξε ο Νίκος Μουτσινάς.