Θανάσης Μπέλλος: «Ήταν το χειρότερο Survivor (vid)

Newsroom
Θανάσης Μπέλλος: «Ήταν το χειρότερο Survivor (vid)
Για την εμπειρία και τις δυσκολίες που βίωσε στο Survivor μίλησε ο Θανάσης Μπέλλος.

Στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» του ΣΚΑΪ βρέθηκε ο Θανάσης Μπέλλος, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από το Survivor. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης αναφέρθηκε στους λόγους αποχώρησής του κα στις δυσκολίες που συνάντησε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Μπέλλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έφυγα από το Survivor γιατί πραγματικά ένιωσα τόσο αδύναμος στο θέμα της προστασίας προς εμένα. Ένιωσα τον εαυτό μου ευάλωτο πάρα πολλά σε θέματα υγείας. Καμία καταπόνηση δεν είχα… Σπάσιμο κεφάλι, σπάσιμο δάχτυλου κάτω… Είχα πάρα πολλούς τραυματισμούς, αλλά δεν με πείραξε αυτό. Αυτά τα έχω ζήσει».

Και πρόσθεσε: «Αποχώρησα επειδή ένιωσα ότι μπορεί να κινδυνέψει η υγεία μου. Συζήτησα με την παραγωγή, είδα ότι ήθελαν να με κρατήσουν αλλά επειδή πρώτη προτεραιότητα έχει η υγεία είπαμε και οι δυο πλευρές να αποχωρήσω».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής συνέχισε λέγοντας: «Αυτό ήταν το χειρότερο Survivor. Μας πέταξαν, ήθελαν να το κάνουν αυτό, πραγματικά σαν ναυαγούς. Ήμασταν πραγματικοί ναυαγοί. Αυτή τη στιγμή οι συμπαίκτες μου δεν πεινούν όσο πεινούσαμε στις αρχές. 23 ημέρες δεν φάγαμε τίποτα, μόνο μια φακή που κερδίσαμε. Τώρα, αν δείτε, τρώνε καλύτερα».