Κούγιας για δολοφονία Άλκη: «Έχουν ταυτοποιηθεί άλλοι έξι δράστες» (vid)

Newsroom
Κούγιας για δολοφονία Άλκη: «Έχουν ταυτοποιηθεί άλλοι έξι δράστες» (vid)
Ο Αλέξης Κούγιας που είναι συνήγορος της οικογένειας του αδικοχαμένου Άλκη, μίλησε για την υπόθεση.

Ο συνήγορος της οικογένειας του δολοφονημένου Άλκη Καμπανού, ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star, αποκάλυψε πως έχουν ταυτοποιηθεί άλλοι έξι δράστες.

«Οι διώξεις που ασκήθηκαν, γιατί πρόκειται περί διώξεων και όχι περί διώξεως είναι αυτές που αναμέναμε. Είναι ανθρωποκτονία από κοινού, δηλαδή όλοι όσοι συμμετείχαν θα αντιμετωπίσουν την κατηγορία της ανθρωποκτονίας σαν αυτουργοί, μάλιστα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση για την οποία απειλείται ποινή ισοβίου καθείρξεως…», ανέφερε μεταξύ άλλων αρχικά.

«Έχουν ταυτοποιηθεί άλλοι έξι δράστες»

«Αυτή την στιγμή είμαστε ικανοποιημένοι για την ποινική δίωξη. Έχω πληροφορηθεί πως αυτή την στιγμή έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες. Υπάρχει ένα ανθρωποκυνηγητό στην Θεσσαλονίκη αυτή τη στιγμή… Μιλάμε για τουλάχιστον άλλους έξι δράστες που έχουν ταυτοποιηθεί. Υπάρχουν στοιχεία…», τόνισε ο Αλέξης Κούγιας.

«Ο πατέρας του Άλκη είναι υποστράτηγος εν αποστρατεία, η μητέρα και ο πατέρας είναι σε τραγική κατάσταση. Η κόρη τους είναι φοιτήτρια στο Πολυτεχνείο, τους συνέβη το αδιανόητο. Είχαμε μόνο μια τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα το μεσημέρι, έχουμε ένα ραντεβού για το Σάββατο το μεσημέρι στη Βέροια όπου θα πάω εγώ. Έχω ένα 19χρονο γιο που είναι στο δεύτερο έτος της νομικής. Είναι κι αυτός οπαδός μιας ομάδας. Δεν μπορώ να σκεφτώ ποτέ ότι θα πάω στην κηδεία του παιδιού μου. Γι’ αυτό το λόγο και δέχτηκα την υπεράσπιση του βήματος της υποστηρίξεως της κατηγορίας και δήλωσα πως θα αναλάβω εγώ όλα τα έξοδα. Πολλές φορές οι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν τέτοια δράματα, δεν έχουν την δυνατότητα να αντιμετωπίσουν δικηγόρους ειδικούς και να χρηματοδοτήσουν την επιλογή τεχνικών συμβούλων, γι’ αυτό και βλέπετε αποτελέσματα σε δίκες που πολλές φορές σοκάρουν σε σχέση με αυτό που ξεκινάει στην αρχή σαν διερεύνηση ενός εγκλήματος… Από την πλευρά μου και των συνεργατών μου, αντιμετωπίζουμε την υπόθεση αυτή, όπως αντιμετωπίσαμε την υπόθεση Τοπαλούδη…», συμπλήρωσε μεταξύ άλλων ο γνωστός ποινικολόγος.