Σκληρός χούλιγκαν ο κατηγορούμενος για την δολοφονία του Άλκη: Έχει δικαστήριο για μαχαίρωμα (vid)

Newsroom
Σκληρός χούλιγκαν ο κατηγορούμενος για την δολοφονία του Άλκη: Έχει δικαστήριο για μαχαίρωμα (vid)
Το προφίλ του 23χρονου που κατηγορείται για την δολοφονία του Άλκη στην Θεσσαλονίκη.

Στη σύλληψη ενός 23χρονου Αλβανού προχώρησε η αστυνομία για την στυγερή δολοφονία του Άλκη Καμπάνου στην Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τρίτης.

Είναι γνωστός στις Αρχές, καθώς θεωρείται σκληρός χούλιγκαν και σεσημασμένος για υπόθεση οπαδικής βίας το 2019 (είχε μαχαιρώσει ξανά φίλαθλο άλλης ομάδας), για την οποία εκκρεμεί η διεξαγωγή της δίκης στην οποία έχει παραπεμφθεί.

Κατάγεται από την Αλβανία και έχει άδεια διαμονής 2ης γενιάς. Είναι οργανωμένος οπαδός, εγγεγραμμένος σε σύνδεσμο που εδρεύει στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Είναι ο ιδιοκτήτης ενός εκ των τριών οχημάτων που ενεπλάκησαν στην επίθεση κατά του Άλκη και των δύο φίλων του.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και επρόκειτο να δικαστεί. Για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, ο 23χρονος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Ο 23χρονος συνελήφθη αφού ταυτοποιήθηκε από το βιντεοληπτικό υλικό ως το πρόσωπο που έμπαινε και έβγαινε στα δύο αυτοκίνητα που επέβαινε η ομάδα των περίπου 10 χούλιγκαν που επιτέθηκαν στον 19χρονο Άλκη Καμπάνο και στους δύο φίλους του, λίγα μέτρα από το γήπεδο ποδοσφαίρου του Άρη Θεσσαλονίκης.

Ένας από τους φίλους του αδικοχαμένου Άλκη επαλήθευσε με κατάθεσή του ότι ο δολοφόνος του νεαρού ήταν ο 23χρονος Αλβανός.