Η στιγμή της σύλληψης δολοφόνου που σκότωσε την πρώην σύντροφό του και τον αυτιστικό γιο της (vid)

Newsroom
Η στιγμή της σύλληψης δολοφόνου που σκότωσε την πρώην σύντροφό του και τον αυτιστικό γιο της (vid)
Η αστυνομία έδωσε τα πλάνα της σύλληψης από το ελικόπτερό της.

Ένα δραματικό βίντεο με τα πλάνα της σύλληψης ενός άντρα στην Αγγλία που σκότωσε την πρώην σύντροφό του και τον 9χρονο αυτιστικό γιο της έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία. Ο 30χρονος συνελήφθη σε ένα αγρόκτημα την ώρα που προσπαθούσε να κλέψει αυτοκίνητα για να διαφύγει.

Ο Daniel Boulton μαχαίρωσε επανειλημμένα την Bethany Vincent και τον 9χρονο αυτιστικό γιο της, την ώρα που επέστρεφαν στο σπίτι τους στο Louth του Lincolnshire. Ο λόγος ήταν επειδή πίστευε πως ο αυτισμός είναι μεταδοτικός. Ο δολοφόνος μετά το έγκλημα κάθισε στον κήπο και κάπνισε ήρεμος ένα τσιγάρο. Στη συνέχεια έφυγε αφήνοντας πίσω τον 9 μηνών μωρό της πρώην φίλης του.

Ακολούθησε ένα ανθρωποκυνηγητό από την αστυνομία, με τον δράστη να μπαίνει σε ένα σπίτι. Αφού μαχαίρωσε έναν αστυνομικό που ήταν εκτός υπηρεσίας, έκλεψε αλκοόλ και τρόφιμα από το σπίτι και τράπηκε σε φυγή.

Εντοπίστηκε από το ελικόπτερο της αστυνομίας σε μια φάρμα όπου προσπάθησε να κλέψει δύο αυτοκίνητα. Όταν οι αστυνομικοί τον περικύκλωσαν τους ενθάρρυνε να τον πυροβολήσουν.

Μόλις τον έβαλαν στο αστυνομικό βαν είπε: «Ξέρω ότι είμαι κακός, αλλά μπορείτε να μου δώσετε λίγο νερό σας παρακαλώ;». Ο Boulton αρνήθηκε τις δολοφονίες, επικαλούμενος ψυχιατρικές διαταραχές, αλλά το δικαστήριο απέρριψε τους ισχυρισμούς του.