Γεραπετρίτης για Φουρθιώτη: «Δεν τον έχω δει ποτέ, δεν έχουμε οικειότητα» (vid)

Newsroom
Γεραπετρίτης για Φουρθιώτη: «Δεν τον έχω δει ποτέ, δεν έχουμε οικειότητα» (vid)
Επέμεινε στα όσα είπε και στην Βουλή ο Γιώργος Γεραπετρίτης σχετικά με τα μηνύματα που έχει ανταλλάξει με τον Μένιο Φουρθιώτη.

O Γιώργος Γεραπετρίτης μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα της ανταλλαγής γραπτών μηνυμάτων με τον Μένιο Φουρθιώτη.

Ο υπουργός επικρατείας την προηγούμενη εβδομάδα μιλώντας στην Βουλή είχε αναφέρει πως επρόκειτο για ευχετήριο απαντητικό μήνυμα και πως δεν έχει δει ποτέ τον Μένιο Φουρθιώτη.

Το ίδιο υποστήριξε μιλώντας και στο ραδιόφωνο, τονίζοντας ότι δεν έχει δει ποτέ τον Μένιο Φουρθιώτη και είχαν μία πάρα πολύ τυπική σχέση.

Μάλιστα τόνισε ξανά πως το γεγονός ότι του ομιλούσε στον πληθυντικό αποδεικνύει του λόγου του αληθές.

«Τον συγκεκριμένο κύριο δεν τον έχω δει ποτέ στην ζωή μου, δεν έχω εμφανιστεί ποτέ σε εκπομπή του. Του μιλάω στον πληθυντικό, είχαμε μια πάρα πολύ, όπως με πάρα πολλούς δημοσιογράφους», τόνισε.

Απαντώντας σε σχόλιο του Άρη Πορτοσάλτε ότι βλέπει οικειότητα μεταξύ του υπουργού και του υπόδικου παρουσιαστή στον οποίον μάλιστα φαίνεται να δίνει και συμβουλές, ο Γιώργος Γεραπετρίτης απάντησε «δεν υπάρχει καμία απολύτως οικειότητα. Του ομιλώ στον πληθυντικό, όπως συνομιλούσα με τον οποιοδήποτε δημοσιογράφο».