O Παπαδάκης τρολάρει Μητσοτάκη για το «χιόνισε μέρα»: «Δίωξη στον Αρνιακό γιατί δεν χιόνισε νύχτα» (vid)

Newsroom
O Παπαδάκης τρολάρει Μητσοτάκη για το «χιόνισε μέρα»: «Δίωξη στον Αρνιακό γιατί δεν χιόνισε νύχτα» (vid)
Την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη τρόλαρε ο Γιώργος Παπαδάκης, κάνοντας πλάκα στον Τάσο Αρνιακό.

Μιλώντας στην Βουλή κατά την διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στην διαχείριση της κακοκαιρίας από τον κρατικό μηχανισμό.

Μεταξύ των όσων είπε ο Πρωθυπουργός ήταν και η παρακάτω δήλωση: «Το χιόνι έπεσε μέρα-μεσημέρι, συνήθως πέφτει βράδυ και κανείς, μα κανείς μετεωρολόγος δεν είχε προβλέψει οτι θα ρίξει μισό μέτρο στο κέντρο της Αθήνας και στα βόρεια προάστια».

Η δήλωσή του αυτή, προκάλεσε αντιδράσεις μεταξύ των μετεωρολόγων, καθώς στο σύνολό τους είχαν προβλέψει το πότε θα ξεκινήσει η χιονόπτωση, αλλά και το μέγεθός της.

Η Χριστίνα Σούζη αναφέρθηκε στο θέμα χθες, ενώ σήμερα ήταν η σειρά του Γιώργου Παπαδάκη να τρολάρει, κάνοντας πλάκα στον Τάσο Αρνιακό.

«Ένας από τους οποίους παραπέμπετε στην δικαιοσύνη είναι ο Τάσος Αρνιακός επειδή το χιόνι έπεσε μέρα και όχι νύχτα. Γιατί να μην χιονίσει νύχτα κύριε Αρνιακέ. Πάει για εσχάτη προδοσία και την δημιουργία προβλημάτων», ενώ λίγο αργότερα όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video είπε: «Έκανε το έγκλημα να προβλέψει και το ύψος του χιονιού και το πότε θα πέσει το χιόνι».

Ο ίδιος ο μετεωρολόγος όμως, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια και προσπάθησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους.