Ο οδηγός του φορτηγού που τράκαρε ο Πάνος Νάτσης είναι σοκαρισμένος: «Θέλω να πουλήσω τη μηχανή μου» (vid)

Newsroom
Ο οδηγός του φορτηγού που τράκαρε ο Πάνος Νάτσης είναι σοκαρισμένος: «Θέλω να πουλήσω τη μηχανή μου» (vid)
Ο αδερφός του οδηγού του φορτηγού που εμπλέκεται στο θανατηφόρο τροχαίο με τον Πάνο Νάτση, ανέφερε πως είναι σε κατάσταση σοκ και θέλει να πουλήσει τη μηχανή του.

Σοκαρισμένος είναι ο οδηγός του φορτηγού με το οποίο τράκαρε ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Όπως ανέφερε ο αδερφός του οδηγού, μιλώντας στο Star, δεν μπορεί να συνέλθει και μάλιστα όντας και ο ίδιος μηχανόβιος θέλει να πουλήσει την μηχανή του.

Ο αδελφός του οδηγού του φορτηγού, δήλωσε: «Μου ζήτησε να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια, γιατί πραγματικά σαν μηχανόβιος μπορεί να καταλάβει. Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Δεν έχει λόγια, δεν μπορεί να μιλήσει το παιδί αυτό».

«Ένας άνθρωπο που πάει για δουλειά και ξαφνικά του γίνεται κάτι τέτοιο... Τι να σας πω; Είναι τραγικό. Είναι μηχανόβιος ο ίδιος. Είπε στους αστυνομικούς ότι θέλει να πουλήσει τη μηχανή του, έχει πάθει τέτοιο σοκ ο άνθρωπος», τόνισε.

Ο οδηγός του μοιραίου φορτηγού περιέγραψε στον αδερφό του τις συνθήκες της μοιραίας σύγκρουσης.

«Δεν πάτησε ποτέ φρένο η μηχανή, ποτέ δεν πάτησε φρένο. Στην οδό που περνούσε ο αδελφός μου δεν υπήρχε STOP, άρα ένα φορτηγό τσουλάει όσο είναι να τσουλήσει. Στην ουσία η μηχανή έσκασε πάνω του», τόνισε ο αδελφός του οδηγού.