Παίκτης του Top Chef ζητάει αποζημίωση 100.000 ευρώ από την Acun Medya

Newsroom
Παίκτης του Top Chef ζητάει αποζημίωση 100.000 ευρώ από την Acun Medya
Ο ίδιος ανέφερε πως στο επεισόδιο παραποιήθηκε ο τρόπος που μαγείρεψε μια αλμυρή και μια γλυκιά συνταγή.

To Top Chef είναι ένα ριάλιτι μαγειρικής το οποίο προβλήθηκε στον ΣΚΑΪ το περασμένο φθινόπωρο, με νικήτρια την Ειρήνη Γιωργουδιού, η οποία πήρε 100.000 ευρώ.

Ωστόσο ένας παίκτης ο οποίος είχε αποχωρήσει νωρίτερα, μετά από δοκιμασία, κατέθεσε αγωγή εναντίον της εταιρείας παραγωγής του Acun Alicali και του ΣΚΑΪ, ζητώντας 100.000 ευρώ ως αποζημίωση για την ηθική βλάβη.

Όπως ο ίδιος καταγγέλλει, έγινε παραποίηση στο μοντάζ στο επεισόδιο της αποχώρησής του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, στο συγκεκριμένο επεισόδιο κλήθηκε να δημιουργήσει ένα αλμυρό και ένα γλυκό πιάτο. Κατά τους ισχυρισμούς του, στην αλμυρή παρασκευή έβαλε μισό κουταλάκι ζάχαρη, ενώ στη γλυκιά η κάμερα τον κατέγραψε η κάμερα να ρίχνει τη ζάχαρη από το κουταλάκι, υπολογίζοντας με το μάτι.

Ο Σωτήρης Βασιλείου καταγγέλλει ότι «προβάλλεται μονταρισμένο πλάνο από τη γλυκιά παρασκευή μου, όπου κρατάω ένα σακουλάκι με τη ζάχαρη και αδειάζω σχετικά μεγάλη ποσότητα, ήτοι 600 γραμμάρια, μέσα στην κρέμα του γλυκού και όχι του αλμυρού πιάτου για το οποίο κρινόμουν -κάτι που δεν είναι διακριτό από τον μέσο τηλεθεατή. ο οποίο θεωρεί ότι βάζω τόσο μεγάλη ποσότητα ζάχαρης στη σάλτσα της αλμυρής παρασκευής, σφάλμα που δεν κάνει ούτε κάποιος εντελώς αδαής προς τη μαγειρική».

Η αγωγή του παίκτη κατατέθηκε πριν από περίπου δύο μήνες και η εκδίκαση της υπόθεσης έχει προγραμματιστεί για τον Μάρτιο.