Συγκλονίζει ο Αντίνοος Αλμπάνης: «Μέχρι και σήμερα φοβάμαι, τον τρέμω τον θάνατο» (vid)

Newsroom
Συγκλονίζει ο Αντίνοος Αλμπάνης: «Μέχρι και σήμερα φοβάμαι, τον τρέμω τον θάνατο» (vid)
Ο ηθοποιός μίλησε για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» του ALPHA βρέθηκε καλεσμένος ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του και την ανάγκη να την μοιραστεί με το κοινό

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντίνοος Αλμπάνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχε καταλάβει πολύ μεγάλο χώρο μέσα μου όλο αυτό το πράγμα και ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ. Είχα πολύ μεγάλη αγωνία και έγνοια για το πως θα τσουλήσει όλο αυτό και πως θα πάει. Δεν ήξερα στα αλήθεια τι είχα ανάγκη εκείνη την στιγμή περισσότερο. Να έχω ανθρώπους δίπλα μου, οι οποίοι μπορεί να μην είναι ψύχραιμοι και να πρέπει εγώ να τους καθησυχάζω ή να ανοίξω όλο αυτό και να δεχθώ το χάδι των ανθρώπων. Δεν είχα βρει τις ισορροπίες και μου ήταν πολύ νωπό οπότε ήθελα να τελειώσει το κομμάτι των χημειοθεραπειών και μετά να αρχίσω να το επικοινωνώ. Ήταν ελάχιστοι οι άνθρωποι που το ήξεραν».

Και πρόσθεσε: «Ακόμα και γω που είπα ότι θα πιάσω την ζωή από τα μαλλιά και θα την τρέξω, φοβάμαι. Δεν είναι ότι δεν φοβάμαι. Μέχρι και σήμερα φοβάμαι. Τον τρέμω τον θάνατο, τρέμω τις αρρώστιες, τρέμω μην συμβεί κάτι και δεν πάνε καλά τα πράγματα».