Τσακαλώτος για προγεννητική αγωγή: «Είμαι 80 ετών, η μητέρα μου ήθελε παιδί 20 χρόνια πριν γεννηθώ» (vid)

Newsroom
Τσακαλώτος για προγεννητική αγωγή: «Είμαι 80 ετών, η μητέρα μου ήθελε παιδί 20 χρόνια πριν γεννηθώ» (vid)
Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος αναφέρθηκε στις αντιδράσεις για το βίντεο και με αρκετή δόση χιούμορ ανέφερε πως με βάση όσα αναφέρονται σ' αυτό, ο ίδιος είναι 80 ετών.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, μιλώντας χτες (29/1) στην Βουλή, επανέφερε το θέμα με το βίντεο για την προγεννητική αγωγή και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε: «Με έχετε διασκεδάσει πολύ το τελευταίο 24ωρο. Από το πρωί μου λένε όλοι ότι είμαι 80 χρονών. Ξέρετε γιατί μου λένε καλώς τον 80άρη; Γιατί το βίντεο που βάλατε λέει ότι η σύλληψη δεν είναι αυτό που μάθατε στο σχολείο. Το βίντεο λέει ότι η στιγμή της σύλληψης, είναι όταν η μητέρα αποφασίζει ότι θέλει να κάνει παιδιά. Η μητέρα μου θα ήθελε πριν από 20 χρόνια (πριν την γέννηση του) να κάνει παιδί, οπότε είμαι 80 χρονών».

Και προσέθεσε χαρακτηριστικά: «Θέλω να πω ότι θα σας μαλώσω, μετά που θα σας ευχαριστήσω γι αυτή την συμβολή σας. Να σας μαλώσω που το κατεβάσατε αυτό το βίντεο. Γιατί πραγματικά, ήταν μια πολύ μεγάλη συμβολή στην αίσθηση που έχουν οι Έλληνες για το χιούμορ. Το συγκρίνω με Αριστοφάνη και Σαίξπηρ. Ήταν τόσο διασκεδαστικό και αντί να επιμείνετε σε αυτό που πιστεύετε, αποφασίσατε για την σοβαροφάνεια. Το βίντεο δείχνει πόσο σημαντικό είναι το Facebook, παρά τα προβλήματα και τον κανιβαλισμό πολλές φορές. Γιατί αν δεν είχαμε το Facebook και δεν είχε βγει ότι το υπουργείο Παιδείας είχε τέτοια βίντεο, για την προγεννητική αγωγή, υποτίθεται. Με την κυρία Κεραμέως ως υπουργό, θα είχαμε γυρίσει στην ποδιά, θα είχε απαγορευτεί το ροκ, ότι είναι του σατανά και θα είχαμε γυρίσει πριν από 40-50 χρόνια», κατέληξε.