Ένταση στον «αέρα» με Χρηστίδου και Καρατσιώλη: «Όχι αυτά σε μένα, σε ποιον νομίζετε ότι μιλάτε;» (vid)

Newsroom
Ένταση στον «αέρα» με Χρηστίδου και Καρατσιώλη: «Όχι αυτά σε μένα, σε ποιον νομίζετε ότι μιλάτε;» (vid)
Ένα «επεισόδιο» συνέβη στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

Ο δικηγόρος Θανάσης Καρατσιώλης παρενέβη στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι» λέγοντας πως δέχεται επιθέσεις από το πρόσωπο το οποίο έφερε στο φως την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο επικράτησε ένταση όταν η Σίσσυ Χρηστίδου του είπε πως με αναρτήσεις που έχει και ο ίδιος έχει προσβάλει αρκετό κόσμο.

«Με ενημέρωσαν ότι γράφει πράγματα άκρως επιθετικά και προσβλητικά εναντίον μου τα οποία είναι μηνύσιμα. Δε ξέρω που αναφέρεται, αλλά δε μπορεί να προσβάλλει ανθρώπους όπως εμένα που είμαι ένας επαγγελματίας δικηγόρος και δεν έχω κάτσει ούτε να φοβηθώ, ούτε να κρύψω. Αυτός ο άνθρωπος είναι εμπαθής, δεν είναι άνθρωπος δίκαιος. Προσπαθεί να σπιλώσει υπολήψεις και το κάνει εντελώς αυθαίρετα. Θα έπρεπε να ντρέπεται. Και να ξέρετε ότι θα με βρει μπροστά του, αν και δεν έχω όρεξη να ασχολούμαι με τέτοιους ανθρώπους» είπε, μεταξύ άλλων ο Θάνος Καρατσιώλης.

«Ο Ηλίας Γκιώνης έχει ασχοληθεί πολύ με αυτή την υπόθεση από όσο γνωρίζετε, και νομίζω ότι έχετε κριθεί, και από τον κόσμο -όχι μόνο από τον Ηλία- για τις αναρτήσεις σας. Δε μπορώ να μιλήσω εκ μέρους του Ηλία, αλλά μπορώ να σας πω ότι εσείς με τις αναρτήσεις σας έχετε προσβάλλει πάρα πολύ κόσμο. Και εμένα αν θέλετε» απάντησε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο Θάνος Καρατσιώλης ανέβασε σε μεγάλο βαθμό τους τόνους κι είπε: «Τι εννοείτε; Ποιες αναρτήσεις; Σας παρακαλώ πολύ όχι αυτά σε εμένα. Εγώ δεν έχω προσβάλει κανένα επί προσωπικού. Μην λέτε ανακρίβειες. Είστε δημοσιογράφος και να προσέχετε τα λόγια σας. Κάνετε μεγάλο λάθος. Δεν έχω καμια ποινική καταδίκη εναντίον μου. Το προφίλ μου είναι τέλειο κι άρτιο… Οι αναρτήσεις μου που κολλάνε; Δεν κατάλαβα την επίθεση. Θα μου πείτε εμένα αν θα γράψω ένα χιουμοριστικό βίντεο στο Facebook; Σε ποιον νομίζετε ότι μιλάτε; Θα μου κάνετε επίθεση για τις αναρτήσεις μου; Είναι χιούμορ»

Η σύνδεση ολοκληρώθηκε μετά από αυτό με την Σίσσυ Χρηστίδου να λέει: «Λυπάμαι που βγήκατε στην εκπομπή».