Ο κακός χαμός στο Survivor: Όλοι εναντίον Μυριέλλας-Κατσαούνη: «Είσαι ψεύτρα, πας και γλωσσοφιλιέσαι» (vids)

Newsroom
Ο κακός χαμός στο Survivor: Όλοι εναντίον Μυριέλλας-Κατσαούνη: «Είσαι ψεύτρα, πας και γλωσσοφιλιέσαι» (vids)
Ο Κατσαούνης τα έβαλε με την Μυριέλλα λέγοντάς της πως τον χρησιμοποιεί για το παιχνίδι.

Άπαντες στο Survivor βάλλουν κατά της Μυριέλλας και του Κατσαούνη. Οι «Διάσημοι» λένε την Κουρέντη πόσο καλή ηθοποιός είναι και ότι τους λέει συνέχεια ψέματα, ενώ οι «Μαχητές» τα έχουν με τον Κατσαούνη που δεν μίλησε για τα όσα ακούστηκαν στο συμβούλιο και το ότι ζήτησε από τη Μυριέλλα να βγάλουν δυνατό παίκτη για να διώξουν ή την Ασημίνα ή τη Σοφιάννα.

Από τα κορίτσια των «μπλε» ακούστηκαν ατάκες του στυλ «δεν είναι άντρας αυτός» και «δεν φοράει παντελόνια», με αποτέλεσμα να γίνει χαμός, ενώ οι άντρες είπαν πως έχει «τελειώσει γι αυτούς» και με αυτό «το μυαλό που έχει δεν αλλάζει».

«Η Μυριέλλα λέει ψέματα, δεν ξέρω για ποιο λόγο είπε πράγματα που δεν είπα, δεν γνωρίζω τι στρατηγικές έχει» είπε ο Κατσαούνης, που πιστεύει ότι τον χρησιμοποιεί για το παιχνίδι και ότι τον έπιασε κώτσο.

Με τη Μυριέλλα τα έχουν η Αθηνά και η Ευρυδίκη: «Δεν μπορεί πια να παίζει με την νοημοσύνη των συμβίων και των συμπαικτών της την ώρα που εμείς έχουμε και όραση και ακοή και την στοιχειώδη αντίληψη» τόνισε, μέσα σε όλα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

«Η σχέση που έχει ο Κατσαούνης με την Μυριέλλα είναι αυτή που έχει από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι. Δεν έχει αλλάξει τίποτα πραγματικά! Βρίσκουν συνεχώς ευκαιρία για να είναι μαζί, συνεχώς να έχουν περισσότερη επαφή και καταλαβαίνει το κοινό τι θέλω να πω… Δεν θέλω να εκφραστώ άλλο για το τι κάνουν! Πάντα βρίσκουν την ευκαιρία να είναι συνεχώς κοντά» πρόσθεσε, σε έντονο ύφος, η Αθηνά Ευμορφιάδη με τη σειρά της.

Στη συνέχεια, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου επανήλθε και απασφάλισε κατά των πολυσυζητημένων παικτών του Survivor. «Πραγματικά θεωρώ αλλοπρόσαλη τη συμπεριφορά του Γιώργου. Τη μια μέρα λέει πριν τους αγώνες, «εγώ με την Μυριέλλα ότι είχα, είχα και τελειώνει και δεν θέλω να μιλάω με την κυρία» και μετά τους βλέπουμε και τους δυο, πριν το συμβούλιο ή πριν τον αγώνα, να δίνουν γλωσσόφιλα».