«Ηλίααα ριχ'τοοοο»: Ο Παντελής Βούλγαρης ζήτησε να «ξαναχτιστεί» το Βιετνάμ (vid)

Newsroom
«Ηλίααα ριχ'τοοοο»: Ο Παντελής Βούλγαρης ζήτησε να «ξαναχτιστεί» το Βιετνάμ (vid)
Το απίθανο παρασκήνιο με τον Παντελή Βούλγαρη από τα γυρίσματα της μυθικής σκηνής της ταινίας «Όλα είναι δρόμος».

Στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου υπάρχουν αρκετές σκηνές που έχουν γίνει viral και «παίζονται» αρκετά χρόνια μετά την προβολή της ταινίας. Ελάχιστες όμως μπορούν να συγκριθούν με το «Ηλίαααα ρίχ'τοοο» από την ταινία του Παντελή Βούλγαρη «Όλα είναι δρόμος».

Πρόκειται για την σκηνή που ο Μάκης ουσιαστικά αγοράζει το μπουζουκτσίδικο «Βιετνάμ» μόνο και μόνο για να το γκρεμίσει με μία μπουλντόζα υπό τους ήχους του «Θα πάρω φόρα» της Μαίρης Μαραντή.

Η ομάδα του Facebook «Νοσταλγοί Ογδόντα Ενενήντα» επανέφερε στην δημοσιότητα ένα backstage video από το γύρισμα της συγκεκριμένης σκηνής, το οποίο όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, έπρεπε να γίνει μία φορά.

Σε αυτό λοιπόν ακούγεται ο Παντελής Βούλγαρης να δίνει το έναυσμα για το ξεκίνημα με την ατάκα «Καλή μας τύχη», όμως αυτή που έκλεψε την παράσταση ειπώθηκε στο τέλος του γυρίσματος όπου το Βιετνάμ έχει γίνει μπάζα.

«Στοπ ξαναχτίστε το γρήγορα», φαίνεται να λέει, δείχνοντας προς την πλευρά που βρίσκεται η μπουλντόζα που μόλις έχει γκρεμίσει το νυχτερινό κέντρο, θέλοντας να κάνει πλάκα στους παρευρισκόμενους.