Βίντεο ντοκουμέντο: Διέρρηξαν την κλινική της Κατερίνας Στικούδη και του «Θηρίου» (vid)

Newsroom
Βίντεο ντοκουμέντο: Διέρρηξαν την κλινική της Κατερίνας Στικούδη και του «Θηρίου» (vid)
Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τις κινήσεις του διαρρήκτη.

Η δερματολογική κλινική που διατηρεί η Κατερίνα Στικούδη και το «Θηρίο» στην Αθήνα έγινε στόχος ενός διαρρήκτη το βράδυ της Πέμπτης (27/1). Το περιστατικό καταγράφηκε από την κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας που έχει η επιχείρηση και το βίντεο δείχνει τον διαρρήκτη να έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του και να ψάχνει για χρήματα στα συρτάρια της γραμματείας.

Όταν ήχησε ο συναγερμός οι ιδιοκτήτες κάλεσαν την αστυνομία. Ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης και πληρώματα της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έφτασαν σε ελάχιστο χρόνο στην επιχείρηση και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη, ο οποίος -πιθανότατα- διέφυγε από την Ακαδημίας. Ο διαρρήκτης πρόλαβε να πάρει περίπου 500 ευρώ μετρητά, ενώ πήρε και δύο ταμπλετ.

Το «Θηρίο» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι «η Αστυνομία έφτασε στον χώρο σε ακριβώς 1.5 λεπτό βάση καταγραφικού», ενώ αποκάλυψε ότι «ο κλέφτης μπήκε από την πίσω πόρτα (φωταγωγό) όποτε δεν έγινε αντιληπτός από κανέναν στον πολυσύχναστο δρόμο».