«Ο μόνος επιζών» από το 2028, ισχυρίζεται ότι έμεινε για 340 ημέρες στον «μετα-αποκαλυπτικό» κόσμο (vid)

Newsroom
«Ο μόνος επιζών» από το 2028, ισχυρίζεται ότι έμεινε για 340 ημέρες στον «μετα-αποκαλυπτικό» κόσμο (vid)
Ο «ταξιδιώτης του χρόνου» ή «ο μόνος επιζών» ισχυρίζεται πως σχεδόν ένα χρόνο γυρίζει διάφορες πόλεις, στο 2028, οι οποίες είναι άδειες.

Ένας «ταξιδιώτης στο χρόνο» που ισχυρίζεται ότι έρχεται από το 2028 μοιράστηκε ένα βίντεο υποστηρίζοντας ότι είναι μόνος για 340 μέρες σε έναν «μετα-αποκαλυπτικό» κόσμο.

Ο χρήστης Javier, του οποίου το όνομα στο tik tok είναι @unicosobreviviente και μεταφράζεται ως «μόνο επιζών», δημοσίευσε για πρώτη φορά την υποτιθέμενη ζωή του στο μέλλον, τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους, καταγράφοντας την ισπανική πόλη της Βαλένθια όταν ήταν εντελώς άδεια.

Έκτοτε, ισχυρίζεται ότι έχει επισκεφθεί πολλές πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Βαρκελώνης, της Μαδρίτης και της Σεβίλλης, δείχνοντάς τις σε μια απόκοσμη σιωπή.

Περίπου 11 μήνες μετά το πρώτο του βίντεο, ο Χαβιέ λέει ότι είναι ακόμα μόνος, έχοντας περάσει τις τελευταίες 340 ημέρες εγκλωβισμένος στο 2028, «προσπαθώντας να βρει ανθρώπινη ζωή».

@unicosobreviviente #Pesadilla ♬ Watercolor Eyes - From “Euphoria” An Original HBO Series - Lana Del Rey

«Ημέρα 340 μόνος στον κόσμο, έχω περιοδεύσει σε πόλεις και σε πολλά άλλα», έγραψε σε μια πρόσφατη ανάρτησή του.

«Τι μπορεί να μου συμβαίνει;», αναρωτιέται.

Σε ένα άλλο βίντεο, ο Χαβιέ έδειξε στους ακολούθους του καθώς την επίσκεψή του σε μουσείο, το οποίο είναι συνήθως «γεμάτο κόσμο».

@unicosobreviviente

♬ Enemy feat. J.I.D. (from the series Arcane League of Legends) - Imagine Dragons

Το βίντεο τον δείχνει να ανεβαίνει μια έρημη σκάλα και να εξερευνά τα άδεια δωμάτια.

Σε ένα άλλο, φωτογραφίζει μια αντανάκλαση του εαυτού του σε ένα κτίριο, αλλά δεν δείχνει το πρόσωπό του, ενώ ένα βίντεο τον δείχνει να στέκεται μόνος σε μια παραλία.

@unicosobreviviente #unicosobreviviente ♬ Comfort Chain - Instupendo

Πολλοί άνθρωποι, φυσικά, σχολίασαν τις αναρτήσεις του και αμφισβητούν τους ισχυρισμούς του Javier, με κάποιους να αναρωτιούνται αν έχει χρησιμοποιήσει κάποιο είδος τεχνικών επεξεργασίας βίντεο για να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι είναι μόνος του.

Άλλοι ρώτησαν επίσης γιατί εξακολουθεί να έχει πρόσβαση σε ηλεκτρισμό και σύνδεση στο Διαδίκτυο, αν είναι μόνος του με κανέναν άλλον στον κόσμο.

Ένας από αυτούς έγραψε: «Είναι επεξεργασμένο γιατί μπορούσα να δω το ποντίκι ενός υπολογιστή που σημαίνει ότι έχει επεξεργαστεί το βίντεο και τις εγγραφές οθόνης από έναν υπολογιστή. Αλλά είναι πολύ ταλαντούχος».